عنوان : ( تأثیر بسته بندی با پوشش نانوذرات Tio2 بر روی PH محصول خیار )
نویسندگان: سمیه شاهی , مهدی خجسته پور , حامد افشاری , محمدحسین عباسپور فرد ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
سالانه بخش زیادی از محصولات کشاورزی کشور به دلیل بسته بندی و نگهداری نادرست ازدست میرود. بهره گیری از فناوری نانو و تولید بسته بندی هایی که بتواند علاوه بر افزایش طول مدت نگهداری محصولات غذایی، از آلودگی آنها جلوگیری نماید، می تواند در کاهش ضایعات حاصل از بسته بندی درست ایفای نقش نماید. در تحقیق حاضر تأثیر غلظت های مختلف نانوذرات TiO2 ( ppm 3000، ppm 9000، ppm 30000، ppm 100000، ppm 300000) تحت نو رهای 10 و 20 وات UV، بر روی PH محصول خیار بررسی گردیده و با نمونه شاهد مقایسه شده است. با توجه به مشاهدات و بررسی های صورت گرفته بسته بندی با پوشش دهی غلظت ppm 300000 تحت نور 20 وات، کمترین تغییر PH را در مدت 20 روز در محصول آزمایشی در پی داشته است و می توانند به عنوان نمونه ای جهت به کارگیری در صنعت بسته بندی توصیه گردد.
کلمات کلیدی
, بسته بندی, نانو, ضایعات, PH , Tio2@inproceedings{paperid:1017236,
author = {شاهی, سمیه and خجسته پور, مهدی and حامد افشاری and عباسپور فرد, محمدحسین},
title = {تأثیر بسته بندی با پوشش نانوذرات Tio2 بر روی PH محصول خیار},
booktitle = {ششمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون},
year = {2010},
location = {کرج, ايران},
keywords = {بسته بندی، نانو، ضایعات، PH ، Tio2},
}
%0 Conference Proceedings
%T تأثیر بسته بندی با پوشش نانوذرات Tio2 بر روی PH محصول خیار
%A شاهی, سمیه
%A خجسته پور, مهدی
%A حامد افشاری
%A عباسپور فرد, محمدحسین
%J ششمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون
%D 2010