ششمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی , 2010-09-15

عنوان : ( تمیز نمودن میوه توت فرنگی تحت تاثیر امواج فراصوت )

نویسندگان: محسن نعیمی , باقر عمادی , شهرام بیرقی طوسی , محمدحسین عباسپور فرد ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

فرآوری میوه‌ها در صنعت کمپوت و کنسرو و یا به منظور تازه خوری شامل مراحل مختلفی است که مرحله تمیز کردن در تمام آنها مشترک و ضروری می‌باشد. عملیات تمیز کردن به طور کلی به دو دسته روشهای مرطوب (شامل خیساندن و شستشو) و روشهای خشک (جداسازی با هوا، میدان مغناطیسی و غیره) تقسیم می‌گردد. اهمیت این موضوع در مورد توت فرنگی که میوه‌ای بوته‌ای با خلل و فرج‌ های زیاد و در تماس مستقیم با خاک و آلودگی‌های موجود در آن می‌ باشد و از طرفی دارای بافتی نرم می باشد، باعث می شود شستشوی این محصول به خوبی انجام نشود. با توجه به قیمت بالای این محصول در بازار، به نظر می‌رسد استفاده از یک سیستم تمیز کننده کارا با حداقل صدمات مکانیکی می‌تواند مورد استقبال قرار گیرد. در این تحقیق تاثیر امواج فراصوت برای تمیز نمودن میوه توت فرنگی بررسی گردید. نتایج نشان داد که 5 دقیقه موج دهی با امواج فراصوت 25 کیلو هرتز بیشترین تاثیر را در شستشوی توت فرنگی نسبت به نمونه شاهد در پی خواهد داشت.

کلمات کلیدی

, توت فرنگی, شستشو, فراصوت
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1017452,
author = {نعیمی, محسن and عمادی, باقر and شهرام بیرقی طوسی and عباسپور فرد, محمدحسین},
title = {تمیز نمودن میوه توت فرنگی تحت تاثیر امواج فراصوت},
booktitle = {ششمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی},
year = {2010},
location = {ايران},
keywords = {توت فرنگی، شستشو، فراصوت},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T تمیز نمودن میوه توت فرنگی تحت تاثیر امواج فراصوت
%A نعیمی, محسن
%A عمادی, باقر
%A شهرام بیرقی طوسی
%A عباسپور فرد, محمدحسین
%J ششمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی
%D 2010

[Download]