عنوان : ( تأثیر اسانس نعناع فلفلی و کربوهیدراتهای غیر الیافی بر فراسنجه های تولید گاز شولوخه در شرایط برون تنی (in vitro ) )
نویسندگان: الهام جانی , محسن دانش مسگران , سیدعلیرضا وکیلی ,چکیده
هدف از انجام این پژوهش، بررسی تاثیر استفاده از منابع مختلف کربوهیدراتهای غیر الیافی و اسانس نعنا فلفلی بر فراسنجه های تولید گاز پوسته تخم پنبه (شولوخه) می باشد.
کلمات کلیدی
, اسانس, کربوهیدراتهای غیر الیافی, تولید گاز@inproceedings{paperid:1017689,
author = {الهام جانی and دانش مسگران, محسن and وکیلی, سیدعلیرضا},
title = {تأثیر اسانس نعناع فلفلی و کربوهیدراتهای غیر الیافی بر فراسنجه های تولید گاز شولوخه در شرایط برون تنی (in vitro )},
booktitle = {چهارمین کنگره علوم دامی ایران},
year = {2010},
location = {تهران, ايران},
keywords = {اسانس، کربوهیدراتهای غیر الیافی، تولید گاز},
}
%0 Conference Proceedings
%T تأثیر اسانس نعناع فلفلی و کربوهیدراتهای غیر الیافی بر فراسنجه های تولید گاز شولوخه در شرایط برون تنی (in vitro )
%A الهام جانی
%A دانش مسگران, محسن
%A وکیلی, سیدعلیرضا
%J چهارمین کنگره علوم دامی ایران
%D 2010