عنوان : ( بررسی مقا یسه ای روش های مختلف تعیین حضور آنتی بیوتیکها در مواد غذایی )
نویسندگان: بهروز فتحی هفشجانی , مهدی باقری , عبداله جمشیدی , ویدا عراقی ,
بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
استفاده از آنتی بیوتیکها درفارم های پرورشی برای پیشگیری و درمان از جهت احتمال وجود بقایای دارویی در محصولات دامی باعث بروز نگرانی در سطح جامعه می شود. گسترش مقاومت باکتریایی، تغییر میکروفلور طبیعی سیسم گوارشی، بروز آلرژی، مسمومیت های مستقیم و ایجاد اختلال در تکنولوژی فرآوردههای گوشتی تخمیری از مشکلاتی است که متعاقب وجود بقایای آنتی بیوتیکی در محصولات دامی بوجود می آید. در انتخاب روشی مناسب برای غربالگری بقایای آنتی بیوتیکی، فاکتورهایی از جمله....
کلمات کلیدی
, سلامت, غذا, باقیمانده آنتی بیوتیکی, روشهای آزمایشگاهی@inproceedings{paperid:1018235,
author = {فتحی هفشجانی, بهروز and باقری, مهدی and جمشیدی , عبداله and عراقی, ویدا},
title = {بررسی مقا یسه ای روش های مختلف تعیین حضور آنتی بیوتیکها در مواد غذایی},
booktitle = {شانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران},
year = {2010},
location = {تهران, ايران},
keywords = {سلامت، غذا، باقیمانده آنتی بیوتیکی، روشهای آزمایشگاهی},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی مقا یسه ای روش های مختلف تعیین حضور آنتی بیوتیکها در مواد غذایی
%A فتحی هفشجانی, بهروز
%A باقری, مهدی
%A جمشیدی , عبداله
%A عراقی, ویدا
%J شانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران
%D 2010