عنوان : ( تاثیر اسانس های گیاهی بر بار اسیدی مایع شکمبه گوسفند در شرایط برون تنی )
نویسندگان: غزاله بهرامی , محسن دانش مسگران , سیدعلیرضا وکیلی , اکبر سلیمانی , حسین جهانی عزیزآبادی ,چکیده
هدف این آزمایش بررسی تاثیر برخی از اسانس های گیاهی بر بار اسیدی مایع شکمبه گوسفند در شرایط برون تنی در قالب طرح کاملا تصادفی بود. تیمارهای آزمایشی شامل جیره پایه (40 درصد علوفه و 60 درصد مواد متراکم، شاهد)، جیره پایه + اسانس برگ آویشن، جیره پایه + اسانس دانه زیره سبز، اسانس دانه رازیانه ....
کلمات کلیدی
, اسانس های گیاهی, بار اسیدی, مایع شکمبه گوسفند, شرایط برون تنی@inproceedings{paperid:1018325,
author = {غزاله بهرامی and دانش مسگران, محسن and وکیلی, سیدعلیرضا and سلیمانی, اکبر and جهانی عزیزآبادی, حسین},
title = {تاثیر اسانس های گیاهی بر بار اسیدی مایع شکمبه گوسفند در شرایط برون تنی},
booktitle = {چهارمین کنگره علوم دامی},
year = {2010},
location = {ايران},
keywords = {اسانس های گیاهی، بار اسیدی، مایع شکمبه گوسفند، شرایط برون تنی},
}
%0 Conference Proceedings
%T تاثیر اسانس های گیاهی بر بار اسیدی مایع شکمبه گوسفند در شرایط برون تنی
%A غزاله بهرامی
%A دانش مسگران, محسن
%A وکیلی, سیدعلیرضا
%A سلیمانی, اکبر
%A جهانی عزیزآبادی, حسین
%J چهارمین کنگره علوم دامی
%D 2010