اولین همایش فناوری های نوین غذائی , 2010-05-26

عنوان : ( روشهای کاهش تخریب آروما در مواد غذایی بسته بندی شده )

نویسندگان: هادی مهدویان مهر , ناصر صداقت , حامد مهدویان مهر ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

مواد پلاستیکی نفوذ پذیری نسبی کمی در برابر گازها از خود نشان می دهند و ترکیباتی با خصوصیات ممانعت کنندگی مناسب در برابر نفوذ ترکیبات آرومایی بدلیل آرایش دو محوره ملکولهایشان می باشند. با این وجود، بر خلاف شیشه، جذب ترکیبات آرومایی درون پلیمر سبب کاهش آروما گردیده و منجر به بر هم زدن توازن آرومایی می گردد. ترکیبات آرومایی اغلب در غلظت های پائین در محصولات غذایی موجودند، اما همین میزان کم هم ممکن است در پروفایل آرومایی محصول دخیل باشند. بنابراین کاهش ترکیبات آرومایی بدلیل جذب توسط مواد بسته بندی پلاستیکی می تواند محسوس باشد. با توجه به اینکه آرومای غذا یکی از مهمترین فاکتورهای پذیرش مشتریان محسوب می شود، لذا در این بررسی روشهایی مانند انتخاب مواد بسته بندی مناسب ، انکپسوله کردن آروما و دیگر یافته ها در کاهش تخریب آروما در مواد غذایی بسته بندی شده بحث می گردد.

کلمات کلیدی

, مواد پلاستیکی, ممانعت کنندگی, تخریب
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1018464,
author = {مهدویان مهر, هادی and صداقت, ناصر and حامد مهدویان مهر},
title = {روشهای کاهش تخریب آروما در مواد غذایی بسته بندی شده},
booktitle = {اولین همایش فناوری های نوین غذائی},
year = {2010},
location = {ايران},
keywords = {مواد پلاستیکی، ممانعت کنندگی، تخریب آروما},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T روشهای کاهش تخریب آروما در مواد غذایی بسته بندی شده
%A مهدویان مهر, هادی
%A صداقت, ناصر
%A حامد مهدویان مهر
%J اولین همایش فناوری های نوین غذائی
%D 2010

[Download]