چهارمین کنگره علوم دامی ایران , 2010-09-18
عنوان : ( تاثیر فراوری فیزیکی بر تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و الیاف تفاله چغندر قند با استفاده از روش درون کیسه ای )
نویسندگان: محسن دانش مسگران , محسن مجتهدی , علیرضا هروی موسوی ,فایل: Full Text
چکیده
هدف این مطالعه ارزیابی تاثیر فراوری فیزیکی بر ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و الیاف ...
کلمات کلیدی
, تفاله چغندر قند, فرآوری فیزیکی, ترکیب شیمیایی, تجزیه پذیری.برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1018486,
author = {دانش مسگران, محسن and مجتهدی, محسن and هروی موسوی, علیرضا},
title = {تاثیر فراوری فیزیکی بر تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و الیاف تفاله چغندر قند با استفاده از روش درون کیسه ای},
booktitle = {چهارمین کنگره علوم دامی ایران},
year = {2010},
location = {ايران},
keywords = {تفاله چغندر قند، فرآوری فیزیکی، ترکیب شیمیایی، تجزیه پذیری.},
}
%0 Conference Proceedings
%T تاثیر فراوری فیزیکی بر تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و الیاف تفاله چغندر قند با استفاده از روش درون کیسه ای
%A دانش مسگران, محسن
%A مجتهدی, محسن
%A هروی موسوی, علیرضا
%J چهارمین کنگره علوم دامی ایران
%D 2010