چهارمین کنگره علوم دامی ایران , 2010-09-18

عنوان : ( تاثیر فراوری فیزیکی بر تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و الیاف تفاله چغندر قند با استفاده از روش درون کیسه ای )

نویسندگان: محسن دانش مسگران , محسن مجتهدی , علیرضا هروی موسوی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

هدف این مطالعه ارزیابی تاثیر فراوری فیزیکی بر ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و الیاف ...

کلمات کلیدی

, تفاله چغندر قند, فرآوری فیزیکی, ترکیب شیمیایی, تجزیه پذیری.
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1018486,
author = {دانش مسگران, محسن and مجتهدی, محسن and هروی موسوی, علیرضا},
title = {تاثیر فراوری فیزیکی بر تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و الیاف تفاله چغندر قند با استفاده از روش درون کیسه ای},
booktitle = {چهارمین کنگره علوم دامی ایران},
year = {2010},
location = {ايران},
keywords = {تفاله چغندر قند، فرآوری فیزیکی، ترکیب شیمیایی، تجزیه پذیری.},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T تاثیر فراوری فیزیکی بر تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و الیاف تفاله چغندر قند با استفاده از روش درون کیسه ای
%A دانش مسگران, محسن
%A مجتهدی, محسن
%A هروی موسوی, علیرضا
%J چهارمین کنگره علوم دامی ایران
%D 2010

[Download]