عنوان : ( استفاده از بینایی رایانه ای در تعیین و اندازه گیری مقدار اکریل آمید در مواد غذایی )
نویسندگان: سیداحمد شهیدی , محبت محبی , آزاده قربانی حسن سرایی , علی معتمدزادگان ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
استفاده از بینایی رایانه ای در تعیین و اندازه گیری مقدار اکریل آمید در مواد غذایی
کلمات کلیدی
, اکریل امید, مواد غذایی, اندازه گیری, بینایی@inproceedings{paperid:1018948,
author = {شهیدی, سیداحمد and محبی, محبت and قربانی حسن سرایی, آزاده and علی معتمدزادگان},
title = {استفاده از بینایی رایانه ای در تعیین و اندازه گیری مقدار اکریل آمید در مواد غذایی},
booktitle = {همایش کشوری ایمنی مواد غذایی و آشامیدنی},
year = {2010},
location = {ساری, ايران},
keywords = {اکریل امید- مواد غذایی- اندازه گیری- بینایی},
}
%0 Conference Proceedings
%T استفاده از بینایی رایانه ای در تعیین و اندازه گیری مقدار اکریل آمید در مواد غذایی
%A شهیدی, سیداحمد
%A محبی, محبت
%A قربانی حسن سرایی, آزاده
%A علی معتمدزادگان
%J همایش کشوری ایمنی مواد غذایی و آشامیدنی
%D 2010