اولین کنفرانس بین المللی مدیریت کیفیت , 1998-11-13
عنوان : ( بکارگیری مدلهای نوین HACCP جهت بهبود کیفیت مواد غذایی )
نویسندگان: فخری شهیدی , علی معتمدزادگان ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
بکارگیری مدلهای نوین HACCP جهت بهبود کیفیت مواد غذایی
کلمات کلیدی
بکارگیری مدلهای نوین HACCP جهت بهبود کیفیت مواد غذاییبرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1019442,
author = {شهیدی, فخری and معتمدزادگان, علی},
title = {بکارگیری مدلهای نوین HACCP جهت بهبود کیفیت مواد غذایی},
booktitle = {اولین کنفرانس بین المللی مدیریت کیفیت},
year = {1998},
location = {تهران, ايران},
keywords = {بکارگیری مدلهای نوین HACCP جهت بهبود کیفیت مواد غذایی},
}
%0 Conference Proceedings
%T بکارگیری مدلهای نوین HACCP جهت بهبود کیفیت مواد غذایی
%A شهیدی, فخری
%A معتمدزادگان, علی
%J اولین کنفرانس بین المللی مدیریت کیفیت
%D 1998