اولین کنفرانس بین المللی مدیریت کیفیت , 1998-11-13

عنوان : ( بکارگیری مدلهای نوین HACCP جهت بهبود کیفیت مواد غذایی )

نویسندگان: فخری شهیدی , علی معتمدزادگان ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

بکارگیری مدلهای نوین HACCP جهت بهبود کیفیت مواد غذایی

کلمات کلیدی

بکارگیری مدلهای نوین HACCP جهت بهبود کیفیت مواد غذایی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1019442,
author = {شهیدی, فخری and معتمدزادگان, علی},
title = {بکارگیری مدلهای نوین HACCP جهت بهبود کیفیت مواد غذایی},
booktitle = {اولین کنفرانس بین المللی مدیریت کیفیت},
year = {1998},
location = {تهران, ايران},
keywords = {بکارگیری مدلهای نوین HACCP جهت بهبود کیفیت مواد غذایی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بکارگیری مدلهای نوین HACCP جهت بهبود کیفیت مواد غذایی
%A شهیدی, فخری
%A معتمدزادگان, علی
%J اولین کنفرانس بین المللی مدیریت کیفیت
%D 1998

[Download]