عنوان : ( افزودن عوامل اتیلن دی آمین دار به نانولولههای کربنی به کمک مایکروویو )
نویسندگان: احمد امیری , مجید بنی ادم , مرتضی مغربی , مهدی شنبدی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
نانولولههای کربنی با وجود هدایت پذیری بالا به علت عدم تشکیل سوسپانسیون پایدار نمیتوانند به عنوان نانوسیال در مبدلهای حرارتی مورد استفاده قرار گیرند. در این مقاله در یک روش تک مرحلهای عوامل اتیلن دیآمین به نانولولههای کربنی اضافه شده است. با استفاده از اشعههای مایکروویو زمان انجام واکنش به حدود 10 دقیقه کاهش یافته و همچنین کیفیت عاملدار کردن بالا افزایش یافته است. نتایج حاصل از آنالیزهای انجام شده توسط دستگاههای FT-IR، TGA وHCNS برای بررسی چگونگی عاملدار شدن مورد استفاده قرار گرفته است. نانولولههای کربنی عاملدار شده به این روش سوسپانسیونهای پایداری را در حلالهای آبی تشکیل میدهند. چنین سوسپانسیونهایی استفاده از نانولولهها به عنوان نانو سیال با ضریب انتقال حرارت بالا در مبدلهای حرارتی ممکن میسازند.
کلمات کلیدی
, نانولولههای کربنی, عاملدار کردن, اتیلن دی آمین, مایکروویو@inproceedings{paperid:1020627,
author = {امیری, احمد and بنی ادم, مجید and مغربی, مرتضی and شنبدی, مهدی},
title = {افزودن عوامل اتیلن دی آمین دار به نانولولههای کربنی به کمک مایکروویو},
booktitle = {نخستین همایش ملی فناوریهای نوین در صنایع نفت و گاز},
year = {2011},
location = {امیدیه, ايران},
keywords = {نانولولههای کربنی، عاملدار کردن، اتیلن دی آمین، مایکروویو},
}
%0 Conference Proceedings
%T افزودن عوامل اتیلن دی آمین دار به نانولولههای کربنی به کمک مایکروویو
%A امیری, احمد
%A بنی ادم, مجید
%A مغربی, مرتضی
%A شنبدی, مهدی
%J نخستین همایش ملی فناوریهای نوین در صنایع نفت و گاز
%D 2011