عنوان : ( تاثیر تعدادی از فاکتورهای محیطی و غذایی بر روی رشد رویشی عامل بیماری ورتیسلیومی قارچ خوراکی دکمه ای )
نویسندگان: محمد حسن بختیاری , ابراهیم محمدی گل تپه , حمید روحانی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
بیماری ورتیسلیومی قارچ خوراکی دکمه ای یکی از بیماریهای مهم مراکز پرورش قارچ های خوراکی است.در این تحقیق با جمع آوری قارچ های بیمار از مراکز مختلف کشت قارچ خوراکی و جداسازی ورتیسیلیوم و خالص سازی آن و مطالعات میکروسکوپی وجود قارچ مشخص و اثبات بیماریزایی آن تایید گردید.این قارچ در محیط های غذایی مختلف کشت شده و یون آمونیوم به عنوان یک منبع آلی نیتروژن برای رشد و فعالیت ورتیسیلیوم به کار میرود.
کلمات کلیدی
, قارچ خوراکی دکمه ای, فاکتورهای محیطی و غذایی, بیماری ورتیسلیومی@inproceedings{paperid:1020701,
author = {محمد حسن بختیاری and ابراهیم محمدی گل تپه and روحانی, حمید},
title = {تاثیر تعدادی از فاکتورهای محیطی و غذایی بر روی رشد رویشی عامل بیماری ورتیسلیومی قارچ خوراکی دکمه ای},
booktitle = {هجدهمین کنگره گیاهپزشکی ایران},
year = {2008},
location = {همدان, ايران},
keywords = {قارچ خوراکی دکمه ای،فاکتورهای محیطی و غذایی،بیماری ورتیسلیومی},
}
%0 Conference Proceedings
%T تاثیر تعدادی از فاکتورهای محیطی و غذایی بر روی رشد رویشی عامل بیماری ورتیسلیومی قارچ خوراکی دکمه ای
%A محمد حسن بختیاری
%A ابراهیم محمدی گل تپه
%A روحانی, حمید
%J هجدهمین کنگره گیاهپزشکی ایران
%D 2008