عنوان : ( بالا بردن راندمان کارخانجات تولید شکر از طریق تصفیه آب پرس تفاله چغندر برگشتی به دیفوزیون با استفاده از نانوفیلتراسیون )
نویسندگان: مصطفی شهیدی نوقابی , سیدمحمدعلی رضوی , سیدمحمود موسوی , محمد الهی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
امروزه کاربرد تکنولوژی غشایی خصوصا انواع مبتنی بر نیروی محرکه فشاری در صنایع غذایی پیشرفت چشمگیری داشته استه است. یکی از پتانسیل های این تکنولوژی تصفیه آبها و پساب های کارخانجات صنایع غذایی است. در این تحقیق از غشا نانوفیلتراسیون تجاری برای تصفیه آب پرس تفاله چغندر قند استفاده شد و اثر پارامترهای عملیاتی بر میزان حذف تر کیبات مهم و ملاس زای موجود در آب پرس مورد مطالعه قرار گرفت
کلمات کلیدی
, آب پرس, تصفیه, غشا, نانوفناوری@inproceedings{paperid:1021271,
author = {شهیدی نوقابی, مصطفی and رضوی, سیدمحمدعلی and موسوی, سیدمحمود and الهی, محمد},
title = {بالا بردن راندمان کارخانجات تولید شکر از طریق تصفیه آب پرس تفاله چغندر برگشتی به دیفوزیون با استفاده از نانوفیلتراسیون},
booktitle = {اولین کنفرانس ملی غشا و فرآیندهای غشایی},
year = {2011},
location = {تهران, ايران},
keywords = {آب پرس، تصفیه، غشا، نانوفناوری},
}
%0 Conference Proceedings
%T بالا بردن راندمان کارخانجات تولید شکر از طریق تصفیه آب پرس تفاله چغندر برگشتی به دیفوزیون با استفاده از نانوفیلتراسیون
%A شهیدی نوقابی, مصطفی
%A رضوی, سیدمحمدعلی
%A موسوی, سیدمحمود
%A الهی, محمد
%J اولین کنفرانس ملی غشا و فرآیندهای غشایی
%D 2011