عنوان : ( بررسی اثر خلا بر خاصیت آبگیری مجدد کیوی خشک شده در یک خشک کن خلایی )
نویسندگان: اسماعیل کمالی , باقر عمادی , محبت محبی , محمدحسین عباسپور فرد ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
مکانیزه نمودن عملیات فرآوری محصولات کشاورزی من جمله خشک کردن بمنظور افزایش کیفیت و کمیت محصول نهایی همواره مورد توجه مدیران صنایع کشاورزی بوده است. روش خشک کردن تحت خلا بعنوان یک فن آوری جدید و کارا برای رسیدن به حداکثر بهره وری می تواند بکار گرفته شود. در این تحقیق روش خشک کردن تحت خلا برای تولید برگه های کیوی (واریته هایوارد) مطالعه شد. بدین منظور تاثیر فاکتور خلا در سه سطح 10، 20 و 30 کیلو پاسکال مطلق و در دمای ثابت 60 درجه سانتی گراد بر خاصیت آبگیری مجدد برگه های کیوی مورد بررسی قرار گرفت. رطوبت نهایی برگه های کیوی 21 درصد بود. نتایج آزمایش ها نشان داد که فاکتور خلا بر زمان خشک شدن و خاصیت آبگیری مجدد موثر است. بهترین نتیجه با بکارگیری خلا 30 کیلو پاسکال بدست آمد که میزان آبگیری مجدد آن معادل 34 درصد بود
کلمات کلیدی
, خشک کردن, خلا, کیوی, آبگیری مجدد@inproceedings{paperid:1021639,
author = {کمالی, اسماعیل and عمادی, باقر and محبی, محبت and عباسپور فرد, محمدحسین},
title = {بررسی اثر خلا بر خاصیت آبگیری مجدد کیوی خشک شده در یک خشک کن خلایی},
booktitle = {اولین همایش ملی مکانیزاسیون و فناوری های نوین در کشاورزی},
year = {2011},
location = {ايران},
keywords = {خشک کردن، خلا، کیوی، آبگیری مجدد},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی اثر خلا بر خاصیت آبگیری مجدد کیوی خشک شده در یک خشک کن خلایی
%A کمالی, اسماعیل
%A عمادی, باقر
%A محبی, محبت
%A عباسپور فرد, محمدحسین
%J اولین همایش ملی مکانیزاسیون و فناوری های نوین در کشاورزی
%D 2011