اولین همایش ملی مکانیزاسیون و فناوری های نوین در کشاورزی , 2011-02-16

عنوان : ( بررسی تاثیر میزان خلإ بر پارامتر کیفی چروکیدکی و زمان خشک شدن کیوی )

نویسندگان: اسماعیل کمالی , باقر عمادی , محبت محبی , محمدحسین عباسپور فرد ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

بکارگیری خشک کن های صنعتی از جمله انواع خلایی در مقایسه با روشهای سنتی بدلیل مقبولیت کیفیت و میزان تولید بالاتر بسرعت در حال گسترش است. مطالعه و ارزیابی کارکرد خشک کن های خلایی می تواند با توجه به گستردگی استفاده از آنها در کاهش میزان ضایعات و افزایش بهره وری اقتصادی آنها موثر باشد. بدین منظور میزان چروکیدگی محصول نهایی و مدت زمان لازم بترتیب بعنوان شاخص های کیفی و کمی برای ارزیابی خشک کردن تحت خلا برش های کیوی (واریته هایوارد) مورد مطالعه قرار گرفتند. برای این منظور اثر فاکتور خلا در سه سطح 10، 20 و 30 کیلو پاسکال مطلق و در دمای ثابت 60 درجه سانتی گراد مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش ها نشان دادند که فاکتور خلا بر زمان خشک شدن و چروکیدگی موثر است. بهترین نتیجه با بکارگیری خلا 10 کیلو پاسکال بدست آمد که در این شرایط میزان چروکیدگی به 2/38 درصد کاهش یافت و زمان خشک شدن نیز در این شرایط 3 ساعت بود.

کلمات کلیدی

, چروکیدگی, کیوی, خشک کن خلا, خشک کردن
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1021640,
author = {کمالی, اسماعیل and عمادی, باقر and محبی, محبت and عباسپور فرد, محمدحسین},
title = {بررسی تاثیر میزان خلإ بر پارامتر کیفی چروکیدکی و زمان خشک شدن کیوی},
booktitle = {اولین همایش ملی مکانیزاسیون و فناوری های نوین در کشاورزی},
year = {2011},
location = {ايران},
keywords = {چروکیدگی، کیوی، خشک کن خلا، خشک کردن},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی تاثیر میزان خلإ بر پارامتر کیفی چروکیدکی و زمان خشک شدن کیوی
%A کمالی, اسماعیل
%A عمادی, باقر
%A محبی, محبت
%A عباسپور فرد, محمدحسین
%J اولین همایش ملی مکانیزاسیون و فناوری های نوین در کشاورزی
%D 2011

[Download]