عنوان : ( بررسی تاثیر میزان خلإ بر پارامتر کیفی چروکیدکی و زمان خشک شدن کیوی )
نویسندگان: اسماعیل کمالی , باقر عمادی , محبت محبی , محمدحسین عباسپور فرد ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
بکارگیری خشک کن های صنعتی از جمله انواع خلایی در مقایسه با روشهای سنتی بدلیل مقبولیت کیفیت و میزان تولید بالاتر بسرعت در حال گسترش است. مطالعه و ارزیابی کارکرد خشک کن های خلایی می تواند با توجه به گستردگی استفاده از آنها در کاهش میزان ضایعات و افزایش بهره وری اقتصادی آنها موثر باشد. بدین منظور میزان چروکیدگی محصول نهایی و مدت زمان لازم بترتیب بعنوان شاخص های کیفی و کمی برای ارزیابی خشک کردن تحت خلا برش های کیوی (واریته هایوارد) مورد مطالعه قرار گرفتند. برای این منظور اثر فاکتور خلا در سه سطح 10، 20 و 30 کیلو پاسکال مطلق و در دمای ثابت 60 درجه سانتی گراد مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش ها نشان دادند که فاکتور خلا بر زمان خشک شدن و چروکیدگی موثر است. بهترین نتیجه با بکارگیری خلا 10 کیلو پاسکال بدست آمد که در این شرایط میزان چروکیدگی به 2/38 درصد کاهش یافت و زمان خشک شدن نیز در این شرایط 3 ساعت بود.
کلمات کلیدی
, چروکیدگی, کیوی, خشک کن خلا, خشک کردن@inproceedings{paperid:1021640,
author = {کمالی, اسماعیل and عمادی, باقر and محبی, محبت and عباسپور فرد, محمدحسین},
title = {بررسی تاثیر میزان خلإ بر پارامتر کیفی چروکیدکی و زمان خشک شدن کیوی},
booktitle = {اولین همایش ملی مکانیزاسیون و فناوری های نوین در کشاورزی},
year = {2011},
location = {ايران},
keywords = {چروکیدگی، کیوی، خشک کن خلا، خشک کردن},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی تاثیر میزان خلإ بر پارامتر کیفی چروکیدکی و زمان خشک شدن کیوی
%A کمالی, اسماعیل
%A عمادی, باقر
%A محبی, محبت
%A عباسپور فرد, محمدحسین
%J اولین همایش ملی مکانیزاسیون و فناوری های نوین در کشاورزی
%D 2011