عنوان : ( تاثیر زمان بخار دهی و دمای خیساندن در فرایند پاربویلینگ بر ضریب تبدیل و درصد برنج سالم ارقام مازندران )
نویسندگان: ابوذر نصیراحمدی , باقر عمادی , محمدحسین عباسپور فرد , حمید آقا گل زاده ,چکیده
به منظور بررسی اثر زمان بخار دهی در فرایند پاربویلینگ بر ضریب تبدیل و درصد برنج سالم ارقام مازندران آزمایشی در قالب فاکتوریل بر پایه بلوک های کاملا تصادفی در سه تکرار انجام شد. که در آن از دو رقم شلتوک طارم و فجر استفاده شد. فرآیند پاربویلینگ در سه دمای خیساندن 25، 50 و 75 درجه سانتی گراد و در سه زمان بخار دهی 10، 15 و 20 دقیقه انجام گرفته است. در هر تیمار ضریب تبدیل و درصد برنج سالم اندازه گیری شد. رقم فجر در مقایسه با رقم طارم دارای ضریب تبدیل و درصد برنج کامل کمتری بود.
کلمات کلیدی
, برنج, پاربویلینگ, بخار دهی, خیساندن@inproceedings{paperid:1022283,
author = {نصیراحمدی, ابوذر and عمادی, باقر and عباسپور فرد, محمدحسین and حمید آقا گل زاده},
title = {تاثیر زمان بخار دهی و دمای خیساندن در فرایند پاربویلینگ بر ضریب تبدیل و درصد برنج سالم ارقام مازندران},
booktitle = {پنجمین همایش منطقه ای یافته های پژوهشی کشاورزی (غرب کشور)},
year = {2011},
location = {سنندج, ايران},
keywords = {برنج، پاربویلینگ، بخار دهی، خیساندن},
}
%0 Conference Proceedings
%T تاثیر زمان بخار دهی و دمای خیساندن در فرایند پاربویلینگ بر ضریب تبدیل و درصد برنج سالم ارقام مازندران
%A نصیراحمدی, ابوذر
%A عمادی, باقر
%A عباسپور فرد, محمدحسین
%A حمید آقا گل زاده
%J پنجمین همایش منطقه ای یافته های پژوهشی کشاورزی (غرب کشور)
%D 2011