کنگره بین المللی بیولوژی کاربردی , 2011-09-01
عنوان : ( تولید اسپاون هیبرید در قارچ خوراکی دکمه ای سفید )
نویسندگان: محمد فارسی ,فایل:
Free Preview

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
افزایش راندمان هر محصول زراعی از جمله قارچ خوراکی دکمه ای سفید از طریق به زراعی و به نژادی صورت می گیرد. بهنژادی در قارچ یعنی تولید اسپاون هیبرید مرغوب به طوریکه بتواند هر چه سریعتر کمپوست را اشغال نموده و در برابر باکتریها و قارچهای رغیب مقاومت کرده و عملکرد قابل قبولی تولید نماید.