کنگره بین المللی بیولوژی کاربردی , 2011-09-01

عنوان : ( تولید اسپاون هیبرید در قارچ خوراکی دکمه ای سفید )

نویسندگان: محمد فارسی ,
فایل: Free Preview

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

افزایش راندمان هر محصول زراعی از جمله قارچ خوراکی دکمه ای سفید از طریق به زراعی و به نژادی صورت می گیرد. بهنژادی در قارچ یعنی تولید اسپاون هیبرید مرغوب به طوریکه بتواند هر چه سریعتر کمپوست را اشغال نموده و در برابر باکتریها و قارچهای رغیب مقاومت کرده و عملکرد قابل قبولی تولید نماید.

کلمات کلیدی

, اسپاون هیبرید, قارچ خوراکی دکمه ای سفید