عنوان : ( بررسی اثر عوامل بازدارنده قهوهای شدن و تنظیم کنندههای رشد بر القای کالوس درزرشک بی دانه(Berberis vulgaris var. asperma) )
نویسندگان: مرتضی محمدی , عبدالرضا باقری , نسرین مشتاقی , سیدحسن مرعشی , بالندری , نوید چلوارفروش ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
زرشک بیدانه از گونههای بومی ایران است که قابلیت استفاده در صنایع غذایی و تولید ترکیبات دارویی را دارد. در این پژوهش ،2,4-D بهینهسازی عوامل دخیل در کالوسزایی زرشک بیدانه مورد بررسی قرار گرفت. بهاین منظور از تنظیم کنند ههای رشد 5 و 10 میلیگرم در لیتر جهت القای کالوس استفاده شد. نتایج آزمایش نشان داد ، و پیکلرام در غلظتهای 2 IAA ،IBA ،NAA بهترین تیمار جهت جلوگیری از قهوهای شدن ریزنمونهها، شستشو با آب مقطر استریل به مدت یک ساعت بعد از استریل کردن و پیکلرام با NAA ،2,4-D سطحی می باشد و بهترین ریزنمونه جهت کالوسزایی، ریزنمونههای برگ است. تنظیم کنند ههای رشد غلظت 10 میلی گرم در لیتر، بیشترین تاثیر را در کالوسزایی داشت.
کلمات کلیدی
, پلیفنول, تاثیر فصل, آلودگی داخلی, نوع ریزنمونه, قهوهای شدن@inproceedings{paperid:1023663,
author = {محمدی, مرتضی and باقری, عبدالرضا and مشتاقی, نسرین and مرعشی, سیدحسن and بالندری and چلوارفروش, نوید},
title = {بررسی اثر عوامل بازدارنده قهوهای شدن و تنظیم کنندههای رشد بر القای کالوس درزرشک بی دانه(Berberis vulgaris var. asperma)},
booktitle = {هفتمین همایش بیوتکنولوژی},
year = {2011},
location = {تهران, ايران},
keywords = {پلیفنول، تاثیر فصل، آلودگی داخلی، نوع ریزنمونه، قهوهای شدن},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی اثر عوامل بازدارنده قهوهای شدن و تنظیم کنندههای رشد بر القای کالوس درزرشک بی دانه(Berberis vulgaris var. asperma)
%A محمدی, مرتضی
%A باقری, عبدالرضا
%A مشتاقی, نسرین
%A مرعشی, سیدحسن
%A بالندری
%A چلوارفروش, نوید
%J هفتمین همایش بیوتکنولوژی
%D 2011