عنوان : ( طراحی دستگاه برداشت زرشک برای مصارف تازه خوری )
نویسندگان: مصطفی جعفریان , حسن صدرنیا , اسماعیل سیدآبادی , سیدمحمد مهدوی شهری ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
یکی از اهداف مکانیزاسیون کشاورزی امکان سنجی طراحی و ساخت ماشینهای تسهیل کننده کار پرمشقت کشاورزی است، که تمامی مراحل تولید یک محصول را از زمان کاشت تا زمان برداشت در نظر می گیرد. میوه زرشک تاکنون به عنوان یک محصول قابل فرآوری برای مصرف تازه خوری به ایران معرفی نشده است، به عبارت دیگر شناختی که کشور ما از زرشک و روش مصرف آن دارد با شناخت سایر کشورها از این گیاه متفاوت است. در ایران همه ساله و فقط در هنگام فصل برداشت در شهرهای بزرگ خراسان و تا حدودی تهران و سایر شهرهای بزرگ کشور میوه زرشک به صورت تازه و به میزان محدود عرضه می شود و در بقیه فصول به صورت خشک و به عنوان یک افزودنی برای غذاهای سنتی، یا به منظور تزیین غذا یا دسر مصرف می شود. تحقیق حاضر بررسی روشهای طراحی دستگاه برداشت زرشک و آماده سازی زرشک برداشت شده جهت بسته بندی برای مصارف تازه خوری می باشد. برداشت مکانیکی زرشک سالهاست که توجه زیادی را به خود جلب کرده است. تغییر عملیات زراعی ظاهراً تاثیر مهمی در پیشرفت مکانیزاسیون این محصول داشته است. در این تحقیق ابتدا به بررسی مشکلات موجود برای برداشت زرشک پرداخته می شود، سپس طرحی بر اساس اقلیم استان خراسان رضوی ارائه می گردد و پیشنهاداتی برای اصلاح عملیات زراعی آن ارائه می گردد. در نهایت طرحی برای برداشت زرشک ارائه می گردد که بیشترین بازده و کمترین تلفات را دارد.
کلمات کلیدی
, مکانیزاسیون, زرشک, طراحی@inproceedings{paperid:1023861,
author = {جعفریان, مصطفی and صدرنیا, حسن and سیدآبادی, اسماعیل and مهدوی شهری, سیدمحمد},
title = {طراحی دستگاه برداشت زرشک برای مصارف تازه خوری},
booktitle = {اولین همایش ملی مکانیزاسیون و فناوری های نوین در کشاورزی},
year = {2011},
location = {اهواز, ايران},
keywords = {مکانیزاسیون، زرشک،طراحی},
}
%0 Conference Proceedings
%T طراحی دستگاه برداشت زرشک برای مصارف تازه خوری
%A جعفریان, مصطفی
%A صدرنیا, حسن
%A سیدآبادی, اسماعیل
%A مهدوی شهری, سیدمحمد
%J اولین همایش ملی مکانیزاسیون و فناوری های نوین در کشاورزی
%D 2011