عنوان : ( استفاده از روش های صحیح کشاورزی (GAP) برای کاهش خطر آلودگی میکروبی میوه و سبزی تازه )
نویسندگان: سیدمحمد مهدوی شهری , حسن صدرنیا , باقر عمادی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
روش های صحیح کشاورزی اشاره به روش های عمومی برای کاهش خطر آلودگی میکروبی محصول در مراحل مختلف شامل مراحل تولید، برداشت، جداسازی، بسته بندی و ذخیره محصول دارد. در این مقاله عوامل و مراحل مختلف تولید میوه و سبزی که در آن امکان آلوده شدن محصول به میکرو ارگانیزم های بیماری زا وجود دارد مورد بررسی قرار گرفته که شامل آب، کود، کارگران، وسایل برداشت، حمل و نقل و بسته بندی می باشد. در هر مورد سعی شده است تا با استفاده از روشهای صحیح کشاورزی و با رویکرد مدیریتی بدون ایجاد هزینه اضافی پیشنهاداتی برای کنترل عوامل ایجاد آلودگی ارائه گردد. همچنین میزان اهمیت موضوع سلامت میوه از نظز مصرف کننده گان مورد بررسی قرار گرفت که نتایج نشان داد ا ین امر از اهمیت بالایی از نظز مردم برخوردار است به طوری که 70 درصد افراد اهمیت زیاد و خیلی زیاد را انتخاب کردند.
کلمات کلیدی
, میوه و سبزی تازه, آلودگی میکروبی, روشهای صحیح کشاورزی@inproceedings{paperid:1023897,
author = {مهدوی شهری, سیدمحمد and صدرنیا, حسن and عمادی, باقر},
title = {استفاده از روش های صحیح کشاورزی (GAP) برای کاهش خطر آلودگی میکروبی میوه و سبزی تازه},
booktitle = {نخستین همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی},
year = {2011},
location = {گرگان, ايران},
keywords = {میوه و سبزی تازه، آلودگی میکروبی، روشهای صحیح کشاورزی},
}
%0 Conference Proceedings
%T استفاده از روش های صحیح کشاورزی (GAP) برای کاهش خطر آلودگی میکروبی میوه و سبزی تازه
%A مهدوی شهری, سیدمحمد
%A صدرنیا, حسن
%A عمادی, باقر
%J نخستین همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
%D 2011