عنوان : ( استفاده از فیبر چغندر قند در غنی سازی چیپس تورتیلا )
نویسندگان: آزاده سعادتمندی , محمد الهی , رضا فرهوش , مهدی کریمی ,چکیده
در سال های اخیر استفاده از فیبر رژیمی منابع مختلف در محصولات غذایی به دلیل اثرات مفید فیبر رژیمی بر سلامتی افراد افزایش یافته است. تاثیرات مفید فیبر رژیمی عبارتند از: جلوگیری از بیماری های قلبی- عروقی، کلسترول بالا و سرطان روده. تفاله چغندر قند در فرایند استخراج قند به عنوان باقیمانده (پسماند) فرایند محسوب می شود و به مصرف غذای حیوانات می رسد اما این ترکیب منبعی غنی از فیبر رژیمی است که علاوه بر فراوانی، ارزان نیز می باشد. در این تحقیق تاثیر افزودن فیبر رژیمی حاصلاز تفاله چغندر قند بر ویژگی های چیپس تورتیلا بررسی شد. فیبر به میزان 5 – 0 % به چیپس تورتیلا افزوده شد. این غنی سازی تاثیر زیادی بر ویژگی های تورتیلادارد که این تاثیرات بر میزان افزودن فیبر چغندرقند به چیپس تورتیلا اثر گذاشته و محدودیتهایی در این غنی سازی ایجاد می کند.
کلمات کلیدی
, فیبر رژیمی, تفاله, چغندر قند, چیپس تورتیلا@inproceedings{paperid:1023909,
author = {سعادتمندی, آزاده and الهی, محمد and فرهوش, رضا and مهدی کریمی},
title = {استفاده از فیبر چغندر قند در غنی سازی چیپس تورتیلا},
booktitle = {سی و سومین دوره سمینار سالانه کارخانه های قند و شکر ایران},
year = {2011},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {فیبر رژیمی، تفاله، چغندر قند، چیپس تورتیلا},
}
%0 Conference Proceedings
%T استفاده از فیبر چغندر قند در غنی سازی چیپس تورتیلا
%A سعادتمندی, آزاده
%A الهی, محمد
%A فرهوش, رضا
%A مهدی کریمی
%J سی و سومین دوره سمینار سالانه کارخانه های قند و شکر ایران
%D 2011