همایش ملی انار , 2011-10-05

عنوان : ( بررسی راندمان تولید عصاره های مختلف از هسته انار و اندازه گیری خواص آنتی اکسیدانی آنها )

نویسندگان: شادی بصیری , رضا فرهوش , فخری شهیدی , رسول کدخدایی , سید علی مرتضوی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

انار با نام علمی Punica granatum L. متعلق به خانواده Punicaceae می باشد. بنابر شواهد موجود انار بومی ایران و کشورهای همجوار است. انار سرشار از ویتامینها و عناصر مختلف و آنتیاکسیدانها می باشد و دارای خواص درمانی است. آنتی اکسیدانها برای پیشگیری از ابتلا به سرطان، بیماریهای قلبی، آرتروز و کاهش فشار خون مفید هستند. با توجه به اهمیت میوه انار، به منظور حداکثر استفاده از آن حتی از پسماندهای حاصل از فراوری در کارخانه ها ومغازه های تولید آبمیوه، پژوهش حاضر با هدف ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی هسته انار صورت پذیرفت. در این تحقیق از حلالهای آب، متانل، استن، بوتانل، اتیل استات و هگزان برای تهیه عصاره از هسته و کنجاله هسته انار استفاده شد. نتایج نشان دادن که حلالهای هگزان و استن به ترتیب بالاترین راندمان تولید عصاره از هسته انار را می دهند. عصاره متانلی هسته و کنجاله هسته انار دارای بالاترین قدرت آنتی اکسیدانی نسبت به سایر عصاره ها بود.

کلمات کلیدی

, انار, هسته انار, خاصیت آنتی اکسیدانی, عصاره به دست آمده از هسته
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1024350,
author = {بصیری, شادی and فرهوش, رضا and شهیدی, فخری and رسول کدخدایی and مرتضوی, سید علی},
title = {بررسی راندمان تولید عصاره های مختلف از هسته انار و اندازه گیری خواص آنتی اکسیدانی آنها},
booktitle = {همایش ملی انار},
year = {2011},
location = {فردوس, ايران},
keywords = {انار، هسته انار، خاصیت آنتی اکسیدانی، عصاره به دست آمده از هسته},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی راندمان تولید عصاره های مختلف از هسته انار و اندازه گیری خواص آنتی اکسیدانی آنها
%A بصیری, شادی
%A فرهوش, رضا
%A شهیدی, فخری
%A رسول کدخدایی
%A مرتضوی, سید علی
%J همایش ملی انار
%D 2011

[Download]