عنوان : ( تعیین و مقایسه خواص مکانیکی خربزه قصری و خاتونی )
نویسندگان: حسن دروگر , مهدی خجسته پور , باقر عمادی , محمد حسین سعیدی راد ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
شناخت خواص مکانیکی محصولات کشاورزی اجازه می دهد که ماشین های مورد نیاز فرآیندهای صنعتی با مشخصات کیفی اصلاح شده طراحی شوند و در نتیجه خسارت کاهش و بهره دهی عملیات افزایش یابد. در تحقیق حاضر برخی خواص مکانیکی دو رقم خربزه خراسان (ارقام قصری و خاتونی) برای سه اندازه کوچک، متوسط و بزرگ تعیین شده و مورد بررسی قرار گرفت. به منظور تعیین خواص مکانیکی میوه خربزه، آزمون های فشار تک محوری بر روی گوشت میوه و کشش بر روی پوست میوه خربزه انجام شدند. نتایج نشان داد خواص مکانیکی خربزه مانند مدول الاستیسیته، تنش تسلیم، کرنش تسلیم و چقرمگی خربزه خاتونی از خربزه قصری بیشتر است.
کلمات کلیدی
, کاهش ضایعات, خواص مکانیکی, خربزه خاتونی, خربزه قصری@inproceedings{paperid:1025744,
author = {دروگر, حسن and خجسته پور, مهدی and عمادی, باقر and محمد حسین سعیدی راد},
title = {تعیین و مقایسه خواص مکانیکی خربزه قصری و خاتونی},
booktitle = {پنجمین همایش ملی ضایعات محصولات کشاورزی},
year = {2011},
location = {تهران, ايران},
keywords = {کاهش ضایعات، خواص مکانیکی، خربزه خاتونی، خربزه قصری},
}
%0 Conference Proceedings
%T تعیین و مقایسه خواص مکانیکی خربزه قصری و خاتونی
%A دروگر, حسن
%A خجسته پور, مهدی
%A عمادی, باقر
%A محمد حسین سعیدی راد
%J پنجمین همایش ملی ضایعات محصولات کشاورزی
%D 2011