عنوان : ( بررسی پارامترهای فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی تولید کننده رنگ، بو و طعم در مخازن آب سد ها )
نویسندگان: محمد شکوهیان , فرزاد پیاده ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
چکیده توجه به کیفیت آب در تصفیه خانه ها به عنوان مهمترین سیستم تولید و توزیع آب آشامیدنی، یک ضرورت بسیار مهم به حساب میآید. به خاطر موقعیت جغرافیایی خاص شهر مشهد، آب شرب این شهر توسط منابع زیرزمینی عمیق و یا آب پشت سدها تأمین میشود، و به همین دلیل در برخی تصفیه خانه ها مشکلات رنگ و بو مشاهده شده است.کاهش اینگونه مسائل از ضروریات محسوب میشود و لهذا تحقیق حاضر به منظور شناسایی علل رنگ و بوهای مشاهده شده در تصفیه خانه شماره 1 شهر مشهد و ارائه راهکارهای علمی و کاربردی جهت کاهش آنها انجام شده است
کلمات کلیدی
, واژههای کلیدی: سد کارده و تصفیه خانه شماره 1, پارامترهای فیزیکی, شیمیایی و بیولوژیکی, آب آشامیدنی, عوامل ایجاد طعم و بو و رنگ@inproceedings{paperid:1026627,
author = {شکوهیان, محمد and پیاده, فرزاد},
title = {بررسی پارامترهای فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی تولید کننده رنگ، بو و طعم در مخازن آب سد ها},
booktitle = {کنفرانس مهندسی عمران},
year = {2011},
location = {نجف آباد-اصفهان, ايران},
keywords = {واژههای کلیدی: سد کارده و تصفیه خانه شماره 1- پارامترهای فیزیکی- شیمیایی و بیولوژیکی- آب آشامیدنی- عوامل ایجاد طعم و بو و رنگ},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی پارامترهای فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی تولید کننده رنگ، بو و طعم در مخازن آب سد ها
%A شکوهیان, محمد
%A پیاده, فرزاد
%J کنفرانس مهندسی عمران
%D 2011