عنوان : ( شناسایی و تشخیص جلبک های موجود در آب های آشامیدنی و حذف آن ها توسط پرمنگنات پتاسیم )
نویسندگان: محمد شکوهیان , فرزاد پیاده ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
چکیده جلبکها در کنار سایر عوامل فیزیکی و شیمیایی یکی از عوامل اصلی و مهم در تولید طعم و بوی نامطبوع در منابع آبهای به حساب می آیند. بر اثر وجود جلبک در آب آشامیدنی، علاوه بر پایین آمدن کیفیت آب، بیماریهای گوناگونی برای مصرف کنندگان ممکن است به وجود آید. این بیماری ها می تواند از نوع پوستی و یا گوارشی باشد. در مطالعات موردی صورت گرفته بر روی سد کارده و تصفیه خانه شماره 1 مشهد، پس از آنکه مشخص گردید که عوامل اصلی تولید رنگ، بو و طعم ناخوشایند در آب، جلبکها می باشند، نمونه برداری های منظمی از نقاط مختلف جهت تشخیص، شناسایی و کشت این جلبکها صورت گرفت. ضمن بررسی جلبک های موجود در این نمونه ها، حذف این جلبکها با استفاده از پرمنگنات پتاسیم مورد بررسی قرار گرفته و تاثیر مقادیر مختلف این ماده بر روی گونه های مختلف جلبک ها مورد ارزیابی قرار گرفت. سرانجام میزان موثر پرمنگنات پتاسیم جهت حذف کلی جلبکها و ایجاد آبی با کیفیت بالا مشخص و ارائه گردید.
کلمات کلیدی
, کلید واژهها: جلبک ها, طعم و بو, آبهای آشامیدنی, پرمنگنات پتاسیم, رفع مشکلات@inproceedings{paperid:1026631,
author = {شکوهیان, محمد and پیاده, فرزاد},
title = {شناسایی و تشخیص جلبک های موجود در آب های آشامیدنی و حذف آن ها توسط پرمنگنات پتاسیم},
booktitle = {چهارمین کنفرانس مدیریت منابع آب ایران},
year = {2011},
location = {تهران, ايران},
keywords = {کلید واژهها: جلبک ها، طعم و بو، آبهای آشامیدنی، پرمنگنات پتاسیم، رفع مشکلات},
}
%0 Conference Proceedings
%T شناسایی و تشخیص جلبک های موجود در آب های آشامیدنی و حذف آن ها توسط پرمنگنات پتاسیم
%A شکوهیان, محمد
%A پیاده, فرزاد
%J چهارمین کنفرانس مدیریت منابع آب ایران
%D 2011