همایش ملی انار , 2011-10-05

عنوان : ( مطالعه ویژگی های فیزیکو شیمیایی و امکان شفاف سازی آب انار )

نویسندگان: محمدجواد وریدی , مهدی وریدی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

انار یکی از مهمترین میوه های بومی ایران است که به دلیل ارزش تغذیه ای و اثرات مفید سلامتی به طور گسترده ای جهت تازه خوری و در صنایع غذایی مصرف میشود.

کلمات کلیدی

, اب انار, رقم شیشه کپ, ویژگی های فیزیکوشیمایی , شفاف سازی