همایش ملی انار , 2011-10-05
عنوان : ( مطالعه ویژگی های فیزیکو شیمیایی و امکان شفاف سازی آب انار )
نویسندگان: محمدجواد وریدی , مهدی وریدی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
انار یکی از مهمترین میوه های بومی ایران است که به دلیل ارزش تغذیه ای و اثرات مفید سلامتی به طور گسترده ای جهت تازه خوری و در صنایع غذایی مصرف میشود.
کلمات کلیدی
, اب انار, رقم شیشه کپ, ویژگی های فیزیکوشیمایی , شفاف سازیبرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1026717,
author = {وریدی, محمدجواد and وریدی, مهدی},
title = {مطالعه ویژگی های فیزیکو شیمیایی و امکان شفاف سازی آب انار},
booktitle = {همایش ملی انار},
year = {2011},
location = {فردوس, ايران},
keywords = {اب انار، رقم شیشه کپ، ویژگی های فیزیکوشیمایی ، شفاف سازی},
}
%0 Conference Proceedings
%T مطالعه ویژگی های فیزیکو شیمیایی و امکان شفاف سازی آب انار
%A وریدی, محمدجواد
%A وریدی, مهدی
%J همایش ملی انار
%D 2011