همایش ملی انار , 2011-10-05

عنوان : ( مطالعه ویژگی های فیزیکو شیمیایی و امکان شفاف سازی آب انار )

نویسندگان: محمدجواد وریدی , مهدی وریدی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

انار یکی از مهمترین میوه های بومی ایران است که به دلیل ارزش تغذیه ای و اثرات مفید سلامتی به طور گسترده ای جهت تازه خوری و در صنایع غذایی مصرف میشود.

کلمات کلیدی

, اب انار, رقم شیشه کپ, ویژگی های فیزیکوشیمایی , شفاف سازی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1026717,
author = {وریدی, محمدجواد and وریدی, مهدی},
title = {مطالعه ویژگی های فیزیکو شیمیایی و امکان شفاف سازی آب انار},
booktitle = {همایش ملی انار},
year = {2011},
location = {فردوس, ايران},
keywords = {اب انار، رقم شیشه کپ، ویژگی های فیزیکوشیمایی ، شفاف سازی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T مطالعه ویژگی های فیزیکو شیمیایی و امکان شفاف سازی آب انار
%A وریدی, محمدجواد
%A وریدی, مهدی
%J همایش ملی انار
%D 2011

[Download]