عنوان : Effects of Priming on Seed Germination and Germination ( اثر تیمارهای مختلف پرایمینگ روی درصد و سرعت جوانه زنی چهاررقم بذر چغندرقند )
نویسندگان: علیرضا کوچکی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
جهت بررسی اثر پرایمینگ بر جوانه زنی بذرچغندرقند آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح آماری کاملاً تصادفی در 3 تکرار و هر کدام در دو نوبت در داخل پتری دیش انجام شد، که در آن فاکتور اول ارقام مختلف چغندرقند شامل : افشاری، یونیورز، اوربیس، ک.و.اس و فاکتور دوم شامل اسید کلریدریک 1/0 نرمال، اسید کلرید ریک 5/0 نرمال، پلی اتیلن گلایکول-6000، کلرید سدیم 5/1 نرمال و آب مقطر (شاهد) بود . نتایج نشان داد که با کاربرد آب مقطرو اسیدکلریدریک درصد و سرعت جوانه زنی در بالاترین میزان خود بود. ارقام ک.و.اس، یونیورس، افشاری و همچنین اوربیس به ترتیب بیشترین سرعت جوانه زنی را داشتند هر چند از نظر درصد جوانه زنی تفاوتی بین آنها نبود. طول ریشه چه و ساقه چه در تیمارهای کلریدسدیم و پلی اتیلن گلایکل نسبت به تیمار اسیدکلریدریک کاهش یافت. ارقام افشاری، ک.و.اس، یونیورس و اوربیس به ترتیب بیشترین طول ساقه چه را داشتند.
کلمات کلیدی
اثر تیمارهای مختلف پرایمینگ روی درصد و سرعت جوانه زنی چهاررقم بذر چغندرقند@article{paperid:102740,
author = {کوچکی, علیرضا},
title = {Effects of Priming on Seed Germination and Germination},
journal = {پژوهشهای زراعی ایران},
year = {2007},
month = {September},
issn = {2008-1472},
pages = {1--8},
numpages = {7},
keywords = {اثر تیمارهای مختلف پرایمینگ روی درصد و
سرعت جوانه زنی چهاررقم بذر چغندرقند},
}
%0 Journal Article
%T Effects of Priming on Seed Germination and Germination
%A کوچکی, علیرضا
%J پژوهشهای زراعی ایران
%@ 2008-1472
%D 2007