بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2011-11-22
عنوان : ( کاهش آکریلامید نان سنگک با استفاده از اسید استیک و اسید اسکوربیک )
نویسندگان: بهاره مهران , رضا فرهوش , محمد شاهدی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
نان سنگک از جمله نانهای پرمصرف است که به دلیل سطح برشتگی بالا و نوع آرد آن دارای آکریلامید بالایی می باشد.
کلمات کلیدی
, آکریلامید, نان سنگک, اسید استیک, اسید اسکوربیکبرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1027516,
author = {مهران, بهاره and فرهوش, رضا and محمد شاهدی},
title = {کاهش آکریلامید نان سنگک با استفاده از اسید استیک و اسید اسکوربیک},
booktitle = {بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2011},
location = {ايران},
keywords = {آکریلامید، نان سنگک، اسید استیک، اسید اسکوربیک},
}
%0 Conference Proceedings
%T کاهش آکریلامید نان سنگک با استفاده از اسید استیک و اسید اسکوربیک
%A مهران, بهاره
%A فرهوش, رضا
%A محمد شاهدی
%J بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2011