بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2011-11-22

عنوان : ( کاهش آکریلامید نان سنگک با استفاده از اسید استیک و اسید اسکوربیک )

نویسندگان: بهاره مهران , رضا فرهوش , محمد شاهدی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

نان سنگک از جمله نانهای پرمصرف است که به دلیل سطح برشتگی بالا و نوع آرد آن دارای آکریلامید بالایی می باشد.

کلمات کلیدی

, آکریلامید, نان سنگک, اسید استیک, اسید اسکوربیک
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1027516,
author = {مهران, بهاره and فرهوش, رضا and محمد شاهدی},
title = {کاهش آکریلامید نان سنگک با استفاده از اسید استیک و اسید اسکوربیک},
booktitle = {بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2011},
location = {ايران},
keywords = {آکریلامید، نان سنگک، اسید استیک، اسید اسکوربیک},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T کاهش آکریلامید نان سنگک با استفاده از اسید استیک و اسید اسکوربیک
%A مهران, بهاره
%A فرهوش, رضا
%A محمد شاهدی
%J بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2011

[Download]