پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (7), شماره (4), سال (2012-3) , صفحات (324-329)

عنوان : ( بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی لواشک سیب )

نویسندگان: غلامحسین رادمرد قدیری , احمد کلباسی اشتری ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

لواشک نوعی فراورده خشک از میوه ها و سبزی ها است که در صورت تولید با کیفیت مناسب می تواند جایگاه مهمی را در بین مصرف کنندگان به (55-75 oC) به عنوان تابعی از دما c درصد قند و ویتامین ،pH ، خود اختصاص دهد. در این پژوهش ویژگی های شیمیایی لواشک سیب شامل بریکس 40-70 ) و همچنین ویژگی های میکروبی نمونه های تولید شده مورد بررسی قرار گرفت. نتایج oC) 20-40 ) تغلیظ و دمای خشک کن min) و زمان کاهش c در حالی که مقدار ویتامین (P<0/ خواص شیمیایی نشان داد افزایش دما و زمان تغلیظ باعث افزایش بریکس و درصد قند می شود ( 05 نتایج آزمایش های .(P>0/ افزایش دمای خشک کن اثر معنی داری بر فاکتورهای مورد بررسی (بجز بریکس ) نداشت ( 05 .(P<0/ می یابد ( 05 میکروبی نشان داد فلور میکروبی لواشک سیب به طور غالب شامل باکتری های هاگ زا، لاکتوباسیل ها، مخمرها و کپک ها است.

کلمات کلیدی

, باکتری های هاگ زا, لاکتوباسیل, لواشک سیب, ویژگی های شیمیایی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@article{paperid:1027562,
author = {رادمرد قدیری, غلامحسین and احمد کلباسی اشتری},
title = {بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی لواشک سیب},
journal = {پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2012},
volume = {7},
number = {4},
month = {March},
issn = {1735-4161},
pages = {324--329},
numpages = {5},
keywords = {باکتری های هاگ زا، لاکتوباسیل، لواشک سیب، ویژگی های شیمیایی},
}

[Download]

%0 Journal Article
%T بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی لواشک سیب
%A رادمرد قدیری, غلامحسین
%A احمد کلباسی اشتری
%J پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
%@ 1735-4161
%D 2012

[Download]