عنوان : Effect of Different Salinity Levels on Antioxidant Enzyme Quantity in leaf and Physiological Characteristics Sesame (Sesamum indicum L.) ( تأثير سطوح مختلف شوري بر ميزان آنزيمهاي آنتي اکسيدان برگ وخصوصيات فيزيولوژيک گياه کنجد(Sesamum indicum L.) )
نویسندگان: حمیدرضا خزاعی ,فایل: Full Text
چکیده
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:102843,
author = {خزاعی, حمیدرضا},
title = {Effect of Different Salinity Levels on Antioxidant Enzyme Quantity in leaf and Physiological Characteristics Sesame (Sesamum indicum L.)},
booktitle = {},
year = {},
}
%0 Conference Proceedings
%T Effect of Different Salinity Levels on Antioxidant Enzyme Quantity in leaf and Physiological Characteristics Sesame (Sesamum indicum L.)
%A خزاعی, حمیدرضا
%J
%D