تولیدات دامی, دوره (12), شماره (2), سال (2011-1) , صفحات (37-50)
عنوان : ( استفاده از کاه جو خیسیده شده و یونجه در جیره گاوهای شیرده )
نویسندگان: هادی قربانی فارمد , احمد افضل زاده , محسن دانش مسگران , علی اکبر خادم ,فایل:
Full Text

چکیده
در این تحقیق در یک آزمایش، تاثیر مصرف کاه جو خیسیده بر تولید شیر و ترکیب آن، رفتر مصرف خوراک و فراسنجه های شکمبه ای بررسی شد. در آزمایش اول، میزان تجزیه پذیری کاه جو خیسیده در آب در زمان های مختلف (24، 48 و 72 ساعت) تعیین گردید. تفاوت بخش سریع تجزیه در کاه بدون ...