تولیدات دامی, دوره (12), شماره (2), سال (2011-1) , صفحات (37-50)

عنوان : ( استفاده از کاه جو خیسیده شده و یونجه در جیره گاوهای شیرده )

نویسندگان: هادی قربانی فارمد , احمد افضل زاده , محسن دانش مسگران , علی اکبر خادم ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

در این تحقیق در یک آزمایش، تاثیر مصرف کاه جو خیسیده بر تولید شیر و ترکیب آن، رفتر مصرف خوراک و فراسنجه های شکمبه ای بررسی شد. در آزمایش اول، میزان تجزیه پذیری کاه جو خیسیده در آب در زمان های مختلف (24، 48 و 72 ساعت) تعیین گردید. تفاوت بخش سریع تجزیه در کاه بدون ...

کلمات کلیدی

, تجزیه پذیری, تولید شیر, کاه جو خیسیده, یونجه