عنوان : ( بررسی امکان استفاده بهینه از گاز ازن در بهبود کیفیت فرآورده های شیلاتی )
نویسندگان: حسین محتشم , محمد حسن کمانی , امید صفری , سوگل مظلوم ,چکیده
یکی از مشکلات بزرگ در صنعت غذا و مواد غذایی، نگهداری و فساد آن ها می باشد که عمدتا به دلایل آلودگی های میکروبی اتفاق می افتد. از مهمترین روش های اطمینان بخش کنترل بهداشت و امنیت مواد غذایی، می توان استفاده از گاز ازن را نام برد. بهینه سازی استفاده از گاز ازن با توجه به منبع و غلظت موثر، مدت زمان کارآمد و وسیله مناسب و روش استفاده، از جمله چالش های پیش روی این ماده ضد عفونی کننده می باشد.
کلمات کلیدی
, ازن, فساد, فرآورده های شیلاتی, امنیت غذایی, بهینه سازی@inproceedings{paperid:1032071,
author = {حسین محتشم and محمد حسن کمانی and صفری, امید and سوگل مظلوم},
title = {بررسی امکان استفاده بهینه از گاز ازن در بهبود کیفیت فرآورده های شیلاتی},
booktitle = {همایش ملی آبزیان},
year = {2012},
location = {بوشهر, ايران},
keywords = {ازن، فساد، فرآورده های شیلاتی، امنیت غذایی، بهینه سازی},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی امکان استفاده بهینه از گاز ازن در بهبود کیفیت فرآورده های شیلاتی
%A حسین محتشم
%A محمد حسن کمانی
%A صفری, امید
%A سوگل مظلوم
%J همایش ملی آبزیان
%D 2012