استفاده از پسماندهای کشاورزی، شهری و صنعتی در جیره های غذایی دام، طیور و آبزیان , 2012-12-13
عنوان : ( بررسی تاثیر استفاده از ضایعات ماکارونی بر عملکرد بره های نر بلوچی )
نویسندگان: عباس افقهی زاده , سیدعلیرضا وکیلی , محسن دانش مسگران ,فایل:
Full Text

چکیده
به منظور بررسی جیره های حاوی مقادیر مختلف ضایعات ماکارونی بر مصرف ماده خشک، میانگین افزایش وزن روزانه و ضریب تبدیل بره های نر بلوچی، آزمایشی بر پایه طرح کاملا تصادفی با استفاده از 12 راس بره نر بلوچی( میانگین - 27 کیلوگرم) که در سه گروه با چهار تکرار تقسیم شده بودند، انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل: 1 /7 ± وزن 1 شاهد( بدون ضایعات ماکارونی) 2- جایگزینی 50 درصد از جو با ضایعات ماکارونی 3- جایگزینی تمام جو با ضایعات ماکارونی بودند. طول دوره آزمایش 85 روز بود که 10 روز دوره عادت پذیری و 75 روز برای پرواربندی در نظر گرفته 60 و 85 آزمایش قبل از مصرف خوراک صبح اندازه گیری شد. نتایج حاصل نشان داد ، شد. وزن بره ها در روزهای 35 که ضریب تبدیل، میانگین افزایش وزن روزانه و مصرف ماده خشک بین تیمارهای مختلف تفاوت معنی داری نداشته است.