عنوان : ( روش سنتی تولید شیره انگور در قوچان )
نویسندگان: محمدرضا جوهرچی ,چکیده
تولیدشیره انگور یکی ازمنابع اقتصادی عمده درقوچان بوده است که اکنون به دلایل مختلف ازرونق افتاده وروش های سنتی تهیه آن نیزدرحال فراموشی است.شیره انگور به دوصورت باز(مایع) وبسته (جامد) تولیدمی شودکه بستگی به طریقه تولیدونوع انگورمصرفی دارد.بهترین آن ازنظرطعم ومزه وکیفیت، نوع جامداست که به عنوان غذایی به خصوص درفصول سرد مورداستفاده قرارمی گیرد.دراین مقاله ابتدااشاره مختصری به تاکستان داری وتنوع انگورهای قوچان وفرآورده های آن می شود،سپس تهیه شیره انگوربه روش سنتی توصیف می گردد.
کلمات کلیدی
, شیره انگور , قوچان@article{paperid:1036266,
author = {جوهرچی, محمدرضا},
title = {روش سنتی تولید شیره انگور در قوچان},
journal = {فرهنگ خراسان},
year = {2001},
volume = {1},
number = {1},
month = {June},
issn = {1201-3012},
pages = {99--105},
numpages = {6},
keywords = {شیره انگور ، قوچان},
}
%0 Journal Article
%T روش سنتی تولید شیره انگور در قوچان
%A جوهرچی, محمدرضا
%J فرهنگ خراسان
%@ 1201-3012
%D 2001