عنوان : ( تاثیر سطوح مختلف پودر سیر بر عملکرد و ترکیب لاشه بلدرچین ژاپنی )
نویسندگان: راضیه ساقی , حیدر زرقی , علیرضا شهدادی ,چکیده
این آزمایش به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف پودر سیر بر عملکرد و ترکیبات لاشه بلدرچین ژاپنی با استفاده از 100 قطعه بلدرچین در قالب طرح کاملاً تصادفی انجام شد. جیره های آزمایشی شلمل: 1) جیره فاقد پودر سیر، 2) جیره حاوی 5/0% پودر سیر، 3) جیره حاوی 1% پودر سیر، 4) جیره حاوی 5/1% پودر سیر و 5) جیره حاوی 2% پودر سیر بوده. طول دوره آزمایش 21 روز بوده. پرندگان در طول دوره آزمایش به آب و دان دسترسی آزاد داشتند. اعمال تیمارهای آزمایشی تاثیر معنی داری بر شاخص های عملکرد تولیدی مثل خوراک مصرفی، رشد و ضریب تبدیل غذایی و همنچنین ترکیب لاشه پرندگان کشتار شده نشان نداد.
کلمات کلیدی
, پودر سیر, بلدرچین, عملکرد@inproceedings{paperid:1037532,
author = {ساقی, راضیه and زرقی, حیدر and شهدادی, علیرضا},
title = {تاثیر سطوح مختلف پودر سیر بر عملکرد و ترکیب لاشه بلدرچین ژاپنی},
booktitle = {پنجمین کنگره علوم دامی ایران},
year = {2012},
location = {اصفهان, ايران},
keywords = {پودر سیر، بلدرچین، عملکرد},
}
%0 Conference Proceedings
%T تاثیر سطوح مختلف پودر سیر بر عملکرد و ترکیب لاشه بلدرچین ژاپنی
%A ساقی, راضیه
%A زرقی, حیدر
%A شهدادی, علیرضا
%J پنجمین کنگره علوم دامی ایران
%D 2012