بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی , 2013-10-29

عنوان : ( بررسی میزان قند، فیبرو خاکستر درمان گزو )

نویسندگان: ارمغان سالم , محبت محبی , سید احمد شهیدی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

گزو یکی از فرآورده های فرعی و با ارزش جنگل های بلوط غرب کشور به خصوص زاگرس شمالی با ویژگی های درمانی است. گزو به صورت شهدی غلیظ در اثر فعالیت دو گونه شته بر روی برگ ها و شاخه های جوان بلوط به شکل شبنم حاصل و در مجاورت هوا سخت متبلور می شود.

کلمات کلیدی

, فیبر, گزو, قند
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1037943,
author = {ارمغان سالم and محبی, محبت and سید احمد شهیدی},
title = {بررسی میزان قند، فیبرو خاکستر درمان گزو},
booktitle = {بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی},
year = {2013},
location = {شیراز, ايران},
keywords = {فیبر، گزو، قند},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی میزان قند، فیبرو خاکستر درمان گزو
%A ارمغان سالم
%A محبی, محبت
%A سید احمد شهیدی
%J بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی
%D 2013

[Download]