عنوان : ( بررسی اثرات آب ا نار بر روی قند خون بیماران مبتلا به گرفتگی و رپرفوزیون کرونر. )
نویسندگان: زهرا رازانی , حمیدرضا کازرانی , مصطفی داستانی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
دیابت شیرین شایع ترین اختلال غدد داخلی در جوامع بشری است که شیوع بین 2 تا 8 درصد دارد. مطالعات نشان داده اند که مصرف میوه ها، سبزیجات و نوشیدنی های غنی از ترکیبات فنولی احتمالا میزان ابتلا به دیابت را کاهش می دهند. یکی از میوه های غنی از فلاونوئید، انار است. هدف از انجام این پژوهش بررسی اثرات آب انار بر روی قند خون بیماران مبتلا به دیابت نوع دو همراه با سکته ی قلبی می باشد. در همین راستا 20 نفر از بیمارانی که با تشخیص سکته قلبی همراه با دیابت نوع دو در بیمارستان قائم (عج) شهر مشهد مقدس بستری می شدند انتخاب و به طور تصادفی در دو گروه آزمون و شاهد قرار گرفتند. گروه آزمون در طی مدت بستری روزانه 220 میلی لیتر آب انار دریافت کردند در حالی که گروه شاهد در همین مدت 220 میلی لیتر آب آشامیدنی دریافت نمودند. قند خون بیماران توسط گلوکومتر و به طور متوسط 4 بار در روز به فاصله 6 ساعت اندازه گیری شد. به نظر می رسد آب انار برروی قند خون بیماران مبتلا به سکته قلبی اثرات معنی داری نداشته است.
کلمات کلیدی
, آب انار, قند خون, گرفتگی و رپرفوزیون کرونر, بیماران@inproceedings{paperid:1038565,
author = {رازانی, زهرا and کازرانی, حمیدرضا and مصطفی داستانی},
title = {بررسی اثرات آب ا نار بر روی قند خون بیماران مبتلا به گرفتگی و رپرفوزیون کرونر.},
booktitle = {همایش ملی گیاهان دارویی},
year = {2013},
location = {آمل, ايران},
keywords = {آب انار، قند خون، گرفتگی و رپرفوزیون کرونر، بیماران},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی اثرات آب ا نار بر روی قند خون بیماران مبتلا به گرفتگی و رپرفوزیون کرونر.
%A رازانی, زهرا
%A کازرانی, حمیدرضا
%A مصطفی داستانی
%J همایش ملی گیاهان دارویی
%D 2013