عنوان : ( اثرات حفاظتی آب انار بر بروز آنژین متعاقب سکته قلبی )
نویسندگان: زهرا رازانی , حمیدرضا کازرانی , مصطفی داستانی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
بیماری ایسکمیک قلب یا حمله ی قلبی بزرگترین علت مرگ و میر در جهان است. باتوجه به پیشرفت علوم گیاهی و اینکه علم عصر حاضر به سمت استفاده بیشتر از داروهای گیاهی بجای داروهای شیمیایی میرود، در زمینه بیماری های قلبی و اثرات گیاهان مختلف بر روی قلب و کارکردش نیز مطالعات بسیاری انجام شده است هدف از انجام این آزمایش بررسی اثرات آب انار بر روی کیفیت آنژین صدری در بیماران مبتلا به سکته قلبی بود. به همین منظور تعداد 20 نفر از بیمارانی که با تشخیص سکته قلبی وارد بیمارستان قائم(عج) شهر مشهد می شدند انتخاب شدند. این افراد به طور تصادفی در دو گروه قرار گرفتند. به ده نفر که به عنوان گروه آزمون بودند روزانه یک لیوان آب انار داده می شد ولی ده نفر دیگر که در گروه شاهد بودند طی همین مدت یک لیوان آب آشامیدنی به صورت خوراکی مصرف کردند. آب انار منجر به کاهش معنی داری در شدت، طول مدت و تعداد دفعات وقوع آنژین گردید.
کلمات کلیدی
, اثرات حفاظتی, آب انار, آنژین, سکته قلبی@inproceedings{paperid:1038566,
author = {رازانی, زهرا and کازرانی, حمیدرضا and مصطفی داستانی},
title = {اثرات حفاظتی آب انار بر بروز آنژین متعاقب سکته قلبی},
booktitle = {همایش ملی گیاهان دارویی},
year = {2013},
location = {آمل, ايران},
keywords = {اثرات حفاظتی، آب انار، آنژین، سکته قلبی},
}
%0 Conference Proceedings
%T اثرات حفاظتی آب انار بر بروز آنژین متعاقب سکته قلبی
%A رازانی, زهرا
%A کازرانی, حمیدرضا
%A مصطفی داستانی
%J همایش ملی گیاهان دارویی
%D 2013