عنوان : ( اثر پیش تیمار حرارت و اسانس های گیاهی بر خواص پس از برداشت پرتقال خونی )
نویسندگان: عصمت برزنونی , محمدحسین اق خانی , عبدالمجید مسکوکی , محمدحسین عباسپور فرد ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
ضایعات پس از برداشت عامل محدودکننده دوره انبارداری بسیاری از میوه ها و سبزیجات از جمله مرکبات می باشد. در این تحقیق یک روز پس از flushing برداشت، پرتقال خونی رقم سانگین تحت چهار تیمار مختلف شامل: آب گرم (در دمای 55 درجه به مدت 3 دقیقه)، بخار ( 100 درجه با روش (شستشو با جریان سریع بخار) در زمان 30 ثانیه) و اسپری کردن میوه ها با اسانس آویشن 2 درصد با سورفاکتانت و نمونه شاهد قرار گرفت. میوه های هر 85 درصد و همچنین یک هفته به منظور ± تیمار در جعبه گذاشته شد و سپس به مدت 2 ماه در سردخانه با دمای 8 درجه سانتی گراد و با رطوبت نسبی 5 تطبیق با شرایط بازار در دمای محیط نگهداری شد. نتایج آنالیز داده ها نشان داد که نوع تیمار اثر معنی داری روی پارامترهای کیفی اسیدیته، موادجامد محلول، اندیس رسیدگی و ارزیابی حسی نداشت و نیز در بین تیمارها، تیمار بخاردهی بیشترین تأثیر را در جلوگیری از کاهش وزن طی دوره انبارداری داشته است
کلمات کلیدی
, پس از برداشت, انبارداری, پرتقال خونی, تیمار حرارتی, اسانس های گیاهی@article{paperid:1038894,
author = {برزنونی, عصمت and اق خانی, محمدحسین and عبدالمجید مسکوکی and عباسپور فرد, محمدحسین},
title = {اثر پیش تیمار حرارت و اسانس های گیاهی بر خواص پس از برداشت پرتقال خونی},
journal = {علوم باغبانی},
year = {2014},
volume = {27},
number = {4},
month = {January},
issn = {2423-3986},
pages = {418--423},
numpages = {5},
keywords = {پس از برداشت، انبارداری، پرتقال خونی، تیمار حرارتی، اسانس های گیاهی},
}
%0 Journal Article
%T اثر پیش تیمار حرارت و اسانس های گیاهی بر خواص پس از برداشت پرتقال خونی
%A برزنونی, عصمت
%A اق خانی, محمدحسین
%A عبدالمجید مسکوکی
%A عباسپور فرد, محمدحسین
%J علوم باغبانی
%@ 2423-3986
%D 2014