دومین همایش ملی علوم و صنایع غذیی , 2013-04-29

عنوان : ( بررسی اثرصمغ ترنجبین در فرایند تولید آدامس و ارزیابی خواص کیفی آن )

نویسندگان: اسما انتظاری , محمدحسین حدادخداپرست , دکترمهدی خدنگ نیک فرجام , دکترمسعودشفافی زنوزیان ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

: شیرین کننده ها یکی از مهم ترین مواد تشکیل دهنده محصولات قنادی و از جمله آدامس می باشند . با توجه به زیان هایی که شیرین کننده های سنتزی بر بدن انسان برجای می گذارند و یا به دلیل مشکلاتی که ممکن است در زمینه بافت برای محصول ایجاد شود در این تحقیق امکان تولید نوع جدیدی از آدامس با استفاده از شیرین کننده گیاهی ترنجبین (0 ، 3 ،4 ، 5 گرم) مورد بررسی قرار گرفت. : استفاده از ترنجبین به عـنوان یک شیرین کننده گیاهی در کنار شیرین کننده های دیگر مانند سوربیتول ، زایلیتول و ... باعث کاهش مقدار مصرف این شیرین کننده ها می شود و در عین حال می تواند موجب بهبود خصوصیات آدامس گردد .

کلمات کلیدی

, : آدامس , آزمون های حسی , آزمون های کیفی , ترنجبین
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1039974,
author = {اسما انتظاری and حدادخداپرست, محمدحسین and دکترمهدی خدنگ نیک فرجام and دکترمسعودشفافی زنوزیان},
title = {بررسی اثرصمغ ترنجبین در فرایند تولید آدامس و ارزیابی خواص کیفی آن},
booktitle = {دومین همایش ملی علوم و صنایع غذیی},
year = {2013},
location = {قوچان, ايران},
keywords = {: آدامس ، آزمون های حسی ، آزمون های کیفی ، ترنجبین},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی اثرصمغ ترنجبین در فرایند تولید آدامس و ارزیابی خواص کیفی آن
%A اسما انتظاری
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%A دکترمهدی خدنگ نیک فرجام
%A دکترمسعودشفافی زنوزیان
%J دومین همایش ملی علوم و صنایع غذیی
%D 2013

[Download]