عنوان : ( مروری بر روش های مولکولی شناسایی و شمارش باکتری های پروبیوتیک در فراورده های لبنی )
نویسندگان: منیرالسادات شاکری , فخری شهیدی , سید علی مرتضوی , احمدرضا بهرامی , محمدرضا نصیری ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
فراورده های لبنی. پروبیوتیک. شمارش باکتری ها. مولکول های لسید نوکلئیک
کلمات کلیدی
فراورده های لبنی. پروبیوتیک. شمارش باکتری ها. مولکول های لسید نوکلئیک@inproceedings{paperid:1041185,
author = {شاکری, منیرالسادات and شهیدی, فخری and مرتضوی, سید علی and بهرامی, احمدرضا and نصیری, محمدرضا},
title = {مروری بر روش های مولکولی شناسایی و شمارش باکتری های پروبیوتیک در فراورده های لبنی},
booktitle = {اولین همایش میان وعده های غذایی},
year = {2014},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {فراورده های لبنی. پروبیوتیک. شمارش باکتری ها. مولکول های لسید نوکلئیک},
}
%0 Conference Proceedings
%T مروری بر روش های مولکولی شناسایی و شمارش باکتری های پروبیوتیک در فراورده های لبنی
%A شاکری, منیرالسادات
%A شهیدی, فخری
%A مرتضوی, سید علی
%A بهرامی, احمدرضا
%A نصیری, محمدرضا
%J اولین همایش میان وعده های غذایی
%D 2014