اولین همایش میان وعده های غذایی , 2014-04-30
عنوان : ( بررسی تاثیر جایگزینی صمغ دانه قدومه شیرازی با گوار در فرمولاسیون پاستیل بادام )
نویسندگان: فاطمه صادقی , فخری شهیدی , آرش کوچکی , محبت محبی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1041194,
author = {صادقی, فاطمه and شهیدی, فخری and کوچکی, آرش and محبی, محبت},
title = {بررسی تاثیر جایگزینی صمغ دانه قدومه شیرازی با گوار در فرمولاسیون پاستیل بادام},
booktitle = {اولین همایش میان وعده های غذایی},
year = {2014},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {پاستیل. بادام},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی تاثیر جایگزینی صمغ دانه قدومه شیرازی با گوار در فرمولاسیون پاستیل بادام
%A صادقی, فاطمه
%A شهیدی, فخری
%A کوچکی, آرش
%A محبی, محبت
%J اولین همایش میان وعده های غذایی
%D 2014