عنوان : ( بررسی اثر ضد قارچی جدایه های اسید لاکتیک ایزوله شده از پنیر لیقوان بر روی کپک پنیسیلیوم اکسپانسوم به عنوان شاخص فساد میکروبی در آبمیوه )
نویسندگان: ندا نیّری , محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , معصومه بحرینی ,چکیده
هدف از این پژوهش، غربالگری و شناسایی باکتری های اسید لاکتیکایزوله شده از پنیر لیقوان با توانایی و پتانسیل ایجاد ترکیبات ضد قارچی روی کپک پنیسیلیوم اکسپانسوم به عنوان عامل فساد در آبمیوه جات است
کلمات کلیدی
, پنی سیلیوم اکسپانسوم, پنیر لیقوان, خاصیت ضد قارچی, آبمیوه@inproceedings{paperid:1042288,
author = {نیّری, ندا and عدالتیان دوم, محمدرضا and حبیبی نجفی, محمدباقر and بحرینی, معصومه},
title = {بررسی اثر ضد قارچی جدایه های اسید لاکتیک ایزوله شده از پنیر لیقوان بر روی کپک پنیسیلیوم اکسپانسوم به عنوان شاخص فساد میکروبی در آبمیوه},
booktitle = {اولین همایش منطقه ای فراورده های لبنی سنتی ایران},
year = {2014},
location = {خوی, ايران},
keywords = {پنی سیلیوم اکسپانسوم، پنیر لیقوان، خاصیت ضد قارچی، آبمیوه},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی اثر ضد قارچی جدایه های اسید لاکتیک ایزوله شده از پنیر لیقوان بر روی کپک پنیسیلیوم اکسپانسوم به عنوان شاخص فساد میکروبی در آبمیوه
%A نیّری, ندا
%A عدالتیان دوم, محمدرضا
%A حبیبی نجفی, محمدباقر
%A بحرینی, معصومه
%J اولین همایش منطقه ای فراورده های لبنی سنتی ایران
%D 2014