اولین همایش ملی میان وعده های غذایی , 2014-05-01

عنوان : ( استفاده از تکنیک های جدید بسته بندی در حفظ کیفیت و طراوت سالاد و سبزیجات تازه )

نویسندگان: فاطمه موسوی بایگی , ناصر صداقت ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

حساسیت و آسیب پذیری زیاد در حین نگهداری و همچنین زمان ماندگاری کوتاه سالاد و سبزی از عوامل مهم در کم رنگ تر شدن حضور این مواد در سبد تغذیه ای خانوار ها است از طرفی بررسی شاخص های سلامت نشان می دهد که چاقی و کم تحرکی از عوامل تهدید کننده سلامت افراد جامعه می باشند در حال حاضر پیشرفت تکنولوژی و صنعتی شدن زندگی این خطر را دوچندان کرده است بطوری که آمار شیوع سرطان روده بزرگ روز به روز در حال افزایش است. مصرف سالاد و سبزی به جهت غنی بودن سلولز و تامین فیبر بدن باعث کاهش بیماری یبوست که مهم ترین نقش را در ایجاد سرطان روده ایفا می کند، می شود چنانچه این محصولات جایگزین تنقلات صنعتی از جمله چیپس، پفک، شکلات و ... بعنوان میان وعده شود، سطح تغذیه ای افراد جلمعه ارتقاء می یابد و در اینجا است که اهمیت نقش بسته بندی بر حفظ تازگی و تمایل مصرف کنندگان به استفاده از سالاد و سبزی بیشتر نمایان می شود. تمرکز و دقت بیشتر بر انتخاب جنس بسته بندی باعث افزایش زمان ماندگاری سالاد و سبزی و متعاقب آن افزایش تمایل افراد جامعه به مصرف آنها می شود زیرا سالاد و سبزی با حداقل فرآوری، بیشترین درخواست را در میان محصولات همراه با غذای اصلی و یا بعنوان میان وعده های غذایی دارد.

کلمات کلیدی

, MAP, بسته بندی, سالاد,
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1042563,
author = {موسوی بایگی, فاطمه and صداقت, ناصر},
title = {استفاده از تکنیک های جدید بسته بندی در حفظ کیفیت و طراوت سالاد و سبزیجات تازه},
booktitle = {اولین همایش ملی میان وعده های غذایی},
year = {2014},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {MAP- بسته بندی- سالاد- سبزی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T استفاده از تکنیک های جدید بسته بندی در حفظ کیفیت و طراوت سالاد و سبزیجات تازه
%A موسوی بایگی, فاطمه
%A صداقت, ناصر
%J اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
%D 2014

[Download]