عنوان : ( بررسی الگوی مصرف انرژی تولید شلتوک برنج در استان گلستان )
نویسندگان: علیرضا طاهری راد , مهدی خجسته پور , عباس روحانی , سرور خرم دل ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
این مطالعه با هدف بررسی الگوی مصرف انرژی در سامانه تولید شلتوک برنج در شهرستان کردکوی در سال 92-1391 انجام شد. اطلاعات از کشاورزان توسط پرسشنامه و مصاحبه حضوری جمعآوری گردید. نتایج نشان داد عملکرد شلتوک برنج در شهرستان کردکوی استان گلستان 78/5499 کیلوگرم بر هکتار است. مجموع انرژی ورودی برای تولید شلتوک برنج در شهرستان کردکوی استان گلستان 80/88123 مگاژول بر هکتار است و انرژی سوخت دیزل، الکتریسیته و ماشین ها به ترتیب با 91/37، 37/21 و 20/21 درصد بیشترین انرژی مصرفی را در بین نهاده های ورودی به خود اختصاص داده و بعد از آنها میزان مصرف کودهای شیمیای با 7/10 درصد از انرژی مصرفی در مرحله بعد نهاده های پر مصرف انرژی بود. دیگر نهاده های مصرفی از جمله سموم شیمیایی و نیروی انسانی کمتر از سه درصد از میزان انرژی مصرفی را به خود اختصاص دادند. میانگین کارایی انرژی برای تولید شلتوک برنج در شهرستان کردکوی استان گلستان 26/1 محاسبه شد.
کلمات کلیدی
, افزوده انرژی, بهینه سازی انرژی, جریان انرژی, سامانه تولید, کشت پایدار@inproceedings{paperid:1043005,
author = {طاهری راد, علیرضا and خجسته پور, مهدی and روحانی, عباس and خرم دل, سرور},
title = {بررسی الگوی مصرف انرژی تولید شلتوک برنج در استان گلستان},
booktitle = {اولین همایش ملی مدیرت انرژی های نو و پاک},
year = {2014},
location = {همدان, ايران},
keywords = {افزوده انرژی، بهینه سازی انرژی، جریان انرژی، سامانه تولید، کشت پایدار},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی الگوی مصرف انرژی تولید شلتوک برنج در استان گلستان
%A طاهری راد, علیرضا
%A خجسته پور, مهدی
%A روحانی, عباس
%A خرم دل, سرور
%J اولین همایش ملی مدیرت انرژی های نو و پاک
%D 2014