عنوان : ( اثر ضد میکروبی عصاره های اتانولی و آبی ریشه و اندام های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا بر روی استافیلوکوکوس اورئوس در شرایط آزمایشگاهی )
نویسندگان: اعظم مهربان , محمدحسین حدادخداپرست , محمدرضا عدالتیان دوم , معصومه مهربان سنگ آتش ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
استافیلوکوک اورئوس یکی از عوامل مهم بیماریزای دستگاه گوارشی میباشد که تقریبا 5 درصد مسمومیتهای غذایی، ناشی از انتروتوکسینهای تولید شده توسط این باکتری میباشد. در سالهای اخیر به استفاده از مواد طبیعی به جای داروهای شیمیایی سنتتیک در پیشگیری و کنترل عفونتهای مختلف تاکید شده است. لذا این پژوهش با هدف بررسی و مقایسه اثرات ضدباکتریایی عصارههای اتانولی و آبی ریشه و اندامهای هوایی گیاه سالویا خراسانیکا بر روی استافیلوکوکو س اورئوس سانجام گرفت.
کلمات کلیدی
, گیاه سالویا خراسانیکا, عصاره اتانولی, عصاره آبی , استافیلوکوکوس اورئوس, حداقل غلظت مهار کنندگی.@inproceedings{paperid:1043039,
author = {مهربان, اعظم and حدادخداپرست, محمدحسین and عدالتیان دوم, محمدرضا and معصومه مهربان سنگ آتش},
title = {اثر ضد میکروبی عصاره های اتانولی و آبی ریشه و اندام های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا بر روی استافیلوکوکوس اورئوس در شرایط آزمایشگاهی},
booktitle = {بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2014},
location = {گرگان, ايران},
keywords = {گیاه سالویا خراسانیکا، عصاره اتانولی، عصاره آبی ، استافیلوکوکوس اورئوس، حداقل غلظت مهار کنندگی.},
}
%0 Conference Proceedings
%T اثر ضد میکروبی عصاره های اتانولی و آبی ریشه و اندام های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا بر روی استافیلوکوکوس اورئوس در شرایط آزمایشگاهی
%A مهربان, اعظم
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%A عدالتیان دوم, محمدرضا
%A معصومه مهربان سنگ آتش
%J بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2014