عنوان : ( بررسی تحولات نوین تکنیک الایزا جهت اندازه گیری مقدار آفلاتوکسین در محصولات مختلف در محدوده قابل قبول اتحادیه اروپا )
نویسندگان: افسانه مرشدی , فریده طباطبائی یزدی , مینا اکبریان ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
آلودگی آفلاتوکسین یکی از معضلات اساسی در عرصه صادرات خشکبار میباشد.با توجه به اهمیت اقتصادی قابل توجه این محصول و مشکلات اندازه گیری دقیق این آلودگی در حد مجاز استانداردهای بین المللی،همواره یکی از دغدغه های صادر کنندگان آگاهی دقیق از مقدار این آلودگی ویافتن روشی مناسب برای اندازه گیری آن است. تکنیک الایزا ازجمله روشهای مهم اندازه گیری آفلاتوکسین میباشد.ازجمله مزایای این روش میتوان این موارد را برشمرد: بی ضرر بودن برای محیط زیست، سرعت بالا، عدم نیاز به افراد متخصص وهزینه پایین.یکی از مشکلات اساسی در کنار محاسن قابل توجه، دقت ناکافی است.از این روش عمدتا جهت غربالگری نمونه ها استفاده میشود. سپس نمونه های مثبت برای بررسی دقیق مقدار آفلاتوکسین با روشهای دستگاهی دقیقتر مانند کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و گاز کروماتوگرافی مورد آزمایش قرار میگیرند.امروزه محققان با انجام تغییراتی در روند آزمایش با کیتهای معمول الایزا، عملا این روش را از یک روش ساده غربالگری به روشی با دقت بالا تبدیل کرده اند. در این راستا نه تنها هزینه نهایی آزمایشات آفلاتوکسین کاهش یافته، بلکه دقت آن نیزدر محدوده استانداردهای بین المللی قرار گرفته است.در این مقاله روشهای نوین الایزا با رویکرد افزایش دقت اندازه گیری آفلاتوکسین بررسی شده است.
کلمات کلیدی
, آفلاتوکسین, الایزا, مایکوتوکسین@inproceedings{paperid:1043364,
author = {مرشدی, افسانه and طباطبائی یزدی, فریده and اکبریان, مینا},
title = {بررسی تحولات نوین تکنیک الایزا جهت اندازه گیری مقدار آفلاتوکسین در محصولات مختلف در محدوده قابل قبول اتحادیه اروپا},
booktitle = {بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی},
year = {2014},
location = {گرگان, ايران},
keywords = {آفلاتوکسین، الایزا، مایکوتوکسین},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی تحولات نوین تکنیک الایزا جهت اندازه گیری مقدار آفلاتوکسین در محصولات مختلف در محدوده قابل قبول اتحادیه اروپا
%A مرشدی, افسانه
%A طباطبائی یزدی, فریده
%A اکبریان, مینا
%J بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
%D 2014