عنوان : ( اثر اسانس های گیاهی رازیانه، کاج و اکالیپتوس بر فراسنجه های تولید گاز خوراک های دان های در شرایط آزمایشگاهی )
نویسندگان: سارا ساکی , سیدعلیرضا وکیلی , محسن دانش مسگران ,چکیده
تاثیر اسانسهای گیاهی رازیانه، کاج و اکالیپتوس بر فراسنجههای تولید گاز خوراکهای دانه ای در شرایط آزمایشگاهی تنظیم شد. تیمارهای آزمایشی شامل: خوراک دانهای ( 300 میلی pH= در 5 HCl بررسی شد. مخلوط مایع شکمبه با استفاده از 3 مول گرم ماده خشک، شاهد)، خوراک دانهای+ اسانس رازیانه، خوراک دانهای+ اسانس کاج و خوراک دانهای+ اسانس اکالیپتوس بودند. هر یک از اسانسهای مورد بررسی به میزان 3 و 30 میکرولیتر به ازای هر گرم ماده خشک خوراکهای دانه ای اضافه شدند . ترکیب خوراک دانهای شامل: دانه جو آسیاب شده (درصد 40 )، دانه ذرت آسیاب شده ( 40 درصد)، کنجاله سویا ( 6درصد)، کنجاله پنبه دانه 0درصد ) بود . مقایسه تیمارها با / 0 درصد) و مخلوط مواد معدنی- ویتامین ( 2 / 0درصد)، کربنات کلسیم ( 5 / 13 درصد)، نمک ( 3 ) نسبت به جیره شاهد صورت گرفت. نتایج این مطالعه نشان داد که اسانس رازیانه، کاج یا اکالیپتوس (P<0/ استفاده از روش دانت ( 05 .(P<0/ شد ( 05 c و افزایش فراسنجه b فراسنجه (P<0/ در مقدار 30 میکرولیتر باعث کاهش معنی دار ( 05
کلمات کلیدی
, رازیانه, کاج, اکالیپتوس, تولید گاز@inproceedings{paperid:1043984,
author = {ساکی, سارا and وکیلی, سیدعلیرضا and دانش مسگران, محسن},
title = {اثر اسانس های گیاهی رازیانه، کاج و اکالیپتوس بر فراسنجه های تولید گاز خوراک های دان های در شرایط آزمایشگاهی},
booktitle = {ششمین کنگره علوم دامی ایران},
year = {2014},
location = {تبریز, ايران},
keywords = {رازیانه- کاج- اکالیپتوس- تولید گاز},
}
%0 Conference Proceedings
%T اثر اسانس های گیاهی رازیانه، کاج و اکالیپتوس بر فراسنجه های تولید گاز خوراک های دان های در شرایط آزمایشگاهی
%A ساکی, سارا
%A وکیلی, سیدعلیرضا
%A دانش مسگران, محسن
%J ششمین کنگره علوم دامی ایران
%D 2014