عنوان : ( بررسی نقش سرد کردن غوطه وری بر میزان کپک و مخمر، استافیلوکوکوس اورئوس و شمارش کلی میکروبی لاشه های مرغ در کشتارگاه صنعتی شهر مشهد )
نویسندگان: نعیمه کاظمی طاسکوه , محمدجواد وریدی , محمدحسین حدادخداپرست , فریده طباطبائی یزدی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
در این مطالعه، بار میکروبی لاشه های مرغ از نظر میزان کپک و مخمر، استافیلوکوکوس اورئوس و شمارش کلی میکروارگانیسم ها، قبل و بعد از ورود به چیلر آبی یکی از کشتارگاههای صنعتی شهر مشهد مورد مقایسه قرار گرفت، برای این منظور طی 3 مرحله و در هر مرحله تعداد 3 لاشه مرغ، قبل و بعد از چیلر در شرایط یکسان نمونه برداری شدند و از لحاظ میکروبی مورد آزمایش قرار گرفتند، نتایج بین نمونه های قبل و بعد چیلر وجود دارد، (P< آزمایشات میکروبیولوژیکی نشان داد که در تمامی حالات، اختلاف معنی داری ( 0.05 به عبارت دیگر در تمامی حالات نمونه های لاشه های مرغ بعد از چیلر دارای باکتری استافیلوکوکوس اورئوس، شمارش کلی میکروبی و کپک و مخمر پائین تری نسبت به نمونه های قبل از چیلر بودند، نتایج تحقیق بیانگر آن بود که جریان متقابل آب سرد و لاشه های مرغ در بخش چیلر کشتارگاه، به دلیل انتقال حرارت و شست و شوی لاشه های مرغ می تواند سبب کاهش آلودگی نسبت به حالت قبل از چیلر شود.
کلمات کلیدی
, استافیلوکوکوس اورئوس, شمارش کلی میکروارگانیسم ها, چیلر آبی, کپک و مخمر, لاشه مرغ@inproceedings{paperid:1044931,
author = {کاظمی طاسکوه, نعیمه and وریدی, محمدجواد and حدادخداپرست, محمدحسین and طباطبائی یزدی, فریده},
title = {بررسی نقش سرد کردن غوطه وری بر میزان کپک و مخمر، استافیلوکوکوس اورئوس و شمارش کلی میکروبی لاشه های مرغ در کشتارگاه صنعتی شهر مشهد},
booktitle = {سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی},
year = {2014},
location = {قوچان, ايران},
keywords = {استافیلوکوکوس اورئوس، شمارش کلی میکروارگانیسم ها، چیلر آبی، کپک و مخمر، لاشه مرغ},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی نقش سرد کردن غوطه وری بر میزان کپک و مخمر، استافیلوکوکوس اورئوس و شمارش کلی میکروبی لاشه های مرغ در کشتارگاه صنعتی شهر مشهد
%A کاظمی طاسکوه, نعیمه
%A وریدی, محمدجواد
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%A طباطبائی یزدی, فریده
%J سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
%D 2014