همایش علمی علوم و فناوری های نوین در صنایع غذایی , 2015-01-01

عنوان : ( بررسی موانع استقرار سیستم تجزیه تحلیل خطر در نقاط کنترل بحرانی در واحدهای تولیدی شهر مشهد )

نویسندگان: هانی حمزه کلکناری , محمد قربانی , مهدی وریدی , ناصر شاه نوشی فروشانی , رزیتا سالاری ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

در این مطالعه به بررسی چالش های فراروی عملیاتی شدن سیستم HACCP در شهر مشهد پرداخته شده است. اطلاعات از طریق تکمیل 50 پرسشنامه از واحدهای تولیدی در مشهد در سال 1393 به روش نمونه گیری تصادفی طبقه بندی شده و مصاحبه حضوری با مدیران و مسئولان فنی کارخانه ها جمع آوری گردیده است. محاسبه شاخص موانع اجرای سیستم HACCP نشان داد که اساسی ترین موانع برای پذیرش سیستم HACCP، عدم پشتیبانی مالی دولت، محدودیت های تغییر خط تولید و محدودیت های بودجه ای می باشند. با توجه به یافته ها، پشتیبانی مالی از سوی دولت و دادن وام های بدون بهره و یا کم بهره به واحدها برای پذیرش سیستم HACCP به برنامه ریزان این عرصه پیشنهاد می شود.

کلمات کلیدی

, موانع, مشهد, دولت,
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1045409,
author = {حمزه کلکناری, هانی and قربانی, محمد and وریدی, مهدی and شاه نوشی فروشانی, ناصر and رزیتا سالاری},
title = {بررسی موانع استقرار سیستم تجزیه تحلیل خطر در نقاط کنترل بحرانی در واحدهای تولیدی شهر مشهد},
booktitle = {همایش علمی علوم و فناوری های نوین در صنایع غذایی},
year = {2015},
location = {تربت حیدریه, ايران},
keywords = {موانع، مشهد، دولت، HACCP},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی موانع استقرار سیستم تجزیه تحلیل خطر در نقاط کنترل بحرانی در واحدهای تولیدی شهر مشهد
%A حمزه کلکناری, هانی
%A قربانی, محمد
%A وریدی, مهدی
%A شاه نوشی فروشانی, ناصر
%A رزیتا سالاری
%J همایش علمی علوم و فناوری های نوین در صنایع غذایی
%D 2015

[Download]