عنوان : ( تعیین اثرات تفاله چغندرقند آمونیاکی شده توسط سطوح بالای آمونیاک با افزودن آنزیم و آب بر پارامترهای تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی )
نویسندگان: سیدبهنام صدیقیان , عباسعلی ناصریان , رضا ولی زاده , عبدالمنصور طهماسبی ,
چکیده
هدف از این تحقیق بررسی خصوصیات تخمیری تفاله چغندر قند آمونیاکی شده توسط آمونیاک ( 4 و 5 درصد وزن خشک تفاله)، آب 0 گرم در کیلوگرم) تیمار گشته بود. آنزیم یک مولتی آنزیم شامل / 60 درصد وزن خشک تفاله) می باشد که با یا بدون آنزیم ( 5 ) سلولاز، زایلاناز، بتا- کلوکوناز، پکتیناز، فیتاز و آلفا- آمیلاز بود.تیمارها به مدت 2 هفته و در 3 تکرار بسته بندی شدند . .روش تولید انجام شد. آزمایش فاکتوریل و بر پایه طرح کاملا تصادفی انجام گشت. تفاوتهای معنی داری P = b (1-e-ct) گاز با استفاده از فرمول 59 میلی لیتر بر 200 /35) تیمارها در 5 درصد مورد ارزیابی قرار گرفتند. بیشترین تولید گاز تجمعی مربوط به تیمار آمونیاک سطح 4 بود . نتایج A5E تخمین زده شدند و بهترین آنها مربوط به تیمار NEL و SCFA ،ME ،OMD میلی گرم نمونه) بود. پارامترهای با افزایش سطح آمونیاک و وجود آنزیم کاهش یافتند.